Oblačila za pasje frizerje in negovalce psov

Oblačila za pasje frizerje in negovalce psov

Ne glede na to, ali boste svojega psa v celoti ali samo delno negovali sami, je pomembno, da izberete pravilne pripomočke, tako za samo delo in nego psa ali mačke, kakor tudi zaščitno in dodatno opremo zase. Tako bo delo potekalo lažje, udobno in varno. Med zaščitno opremo nedvomno spadajo tudi oblačila za pasje frizerje.

Udobni kroji in trpežni materiali

Oblačila za negovalce psov in pasje frizerje so izdelana iz odpornih teflonskih materialov, ki so odporni proti umazaniji, dlaki in vodo, hkrati pa udobni za nošenje. Ker so materiali zračni, se frizerji in negovalci psov v takšnih oblačilih ne bodo potili. Oblačila so oblikovali priznani modni oblikovalci in pri tem upoštevali zahteve in potrebe pasjih frizerjev. Oblačila in predpasniki za pasje frizerje in negovalce psov spadajo med osnovno opremo vsakega frizerja ali negovalca. Oblačila za pasje frizerje krojena tako, da so opremljena z žepi in zatiči, za shranjevanje opreme kot so škarje, glavniki, krtače in drugo, kar omogoča lažje delo, saj ima frizer vso potrebno opremo vedno pri roki.

Ker se s striženjem psov v podjetju Onlinezoo aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi, ponudbi in opremi za nego in striženje psov, namenjamo prav posebno mesto. Tudi dodatki, za varno in udobno delo vsakega negovalca, pa naj bo profesionalni ali ljubiteljski frizer ali negovalec, spada na to mesto. Vsi izdelki, med njimi so tudi srajce in hlače za frizerje, ki jih najdete v tej kategoriji, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev do vrhunske popolnosti vsakega posameznega izdelka. Brez zadržkov lahko rečemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in odlično uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje začetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Naši frizerji in negovalci psov bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Če nas obiščete v našem prodajnem skladišču na Dunaju, boste opremo za nego in striženje psov lahko preizkusili tudi sami.

Onlinezoo modna oblačila za negovalce psov in pasje frizerje.