Priboljški za mačke

Priboljški in prigrizki za mačke

Gurmanske poslastice za razvajene mačke

Tudi za mačke predstavljajo priboljški sestavni del vsakodnevne prehrane. Poleg razvajanja so priboljški potrebni tudi zato, ker potešijo potrebo mačke po žvečenju in grizenju. Ob pravilni izbiri priboljškov ti čistijo zobe in jačajo dlesni. Pomembno je, da so priboljški čim bolj naravni, brez dodanih umetnih barvil in škodljivih konzervansov.

Gurmanski priboljški

Okusni, gurmanski priboljški za mačke so izdelani iz rib, mesa, riža in drugih sestavin. Primerni so kot dodatek k prehrani. Uspešno pomagajo ohraniti dobro zdravstveno stanje mačke. V kolekciji priboljškov za mačke najdete preproste priboljške za treninge, priboljške za čiščenje zob in jačanje dlesni, ter priboljške bogate z vitamini in minerali za splošno zdravje mačk. Okusnim priboljškom se tudi vaša mačka ne bo mogla upreti, zato so primerni tudi kot nagrada po treningu ali preprosto kot sladica po obroku. Gurmanski priboljški za mačke so bogati z omega 3 in 6 maščobnimi kislinami, ki nudijo potrebne maščobne kisline za sijočo dlako in zdravo kožo. Nezanemarljivo je tudi dejstvo, da priboljški vsebujejo vitamine in antioksidante, ki krepijo sklepe in zmanjšujejo vnetja. Pri količini priboljškov pa vseeno velja ohraniti zdrav razum in pravo mero ponujenih priboljškov. Priboljški za mačke so velikosti, prilagojeni posebej za mačke. Glede na sestavo so gurmanski priboljški primerni tudi za bolj razvajene in občutljive mačke, saj so v njih vlaknine, probiotiki & prebiotiki. Prebiotike najdemo v rastlinskih vlaknih, probiotiki pa so žive bakterije. Oboji skupaj podpirajo dobre bakterije, prisotne v črevesju, ki omogočajo uravnovešeno prebavo.

Treba pa se je zavedati, da priboljški za mačke niso nadomestilo za uravnoteženo prehrano, ampak so dodatek k prehrani!

Vsi priboljški za mačke, ki so v prodaji v spletni prodajalni Onlinezoo, so narejeni na naravni osnovi. Priboljški za pse so vedno pakirani v pregledni embalaži, z navedeno surovinsko sestavo in razvidnim minimalnim rokom uporabe. Primerni so tudi za mačke z alergijami. Surovinska sestava priboljškov je natančno opisana pri vsakem izdelku posebej.

Priboljški in prigrizki za mačke z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje