Blinx Pets vrtnice za spenjanje dlake psov

Blinx Pets Vrtnice© za oblikovanje posebnih in zanimivih frizur psov

Blinx Pets vrtnice so namenjene tistim, ki pri oblikovanju frizur radi uporabijo poleg mašnic tudi druge dizajne. Vrtnice so oblikovane iz trših tekstilnih materialov in pritrjene na gumijasto podlago, ki omogoči varno namestitev na željeno mesto. Skozi gumijasto podlago potegnete pramen dlake s pomočjo priložene igle in vrtnico fiksirate na željeno mesto. Vrtnico enostavno odstranite z blagim potegom stran od telesa in jo ponovno uporabite ko želite.

Blinx Pets vrtnice za dlako omogočajo varno, preprosto in hitro oblikovanje atraktivne frizure, brez nevarnega barvanja in nepotrebnega un ičevanja dlake in kože hišnih ljubljenčkov.

Za vse, ki želite nekoliko več, vam v spletni trgovini ponujamo GogiPet® kolekcijo nakita in modnih dodatkov za pse in mačke. V široki paleti izdelkov boste na teh straneh našli znimiv izdelek, kot so  Blinx Pets vrtnice za dlako, s katerimi bo vaš pes ali mačka res nekaj posebnega ne le ob svečanih priložnostih, temveč tudi na običajnem, vsakdanjem sprehodu. Blinx Pets vrtnice za dlako so nov modni izdelek za pse in priljubljen izdelek za vse ljubitelje mode psov, ki si drznejo stopiti korak dlje. Blinx Pets vrtnice za dlako omogočajo varno, preprosto in hitro oblikovanje atraktivne frizure, brez nevarnega barvanja in nepotrebnega un ičevanja dlake in kože hišnih ljubljenčkov.

Blinx Pets ročnbo izdelane rože ni potrebno lepiti ali agresivno pripenjati na dlako psov. Vsi izdelki so pritrjeni na gumijasto podlago skozi katero s pomočjo priložene igle potegnete pramen dlake in izdelek fiksirate na željeno mesto. Ko želite, modni dodatek odstraniti, Blinx Pets ročno izdelano rožo odstranite s preprostim potegom. Gumijasta podlaga za nanašanje modnega dodatka prepreči poškodbe kože, ki jih mnogokrat povzročijo kovinske sponke.

Blinx Pets rožeza oblikovanje frizur psov so prijetne za nošenje in varne za uporabo. 

Izdelki so primerni za oblikovanje frizur psov tudi v pasjih salonih.