Izdelki za trening psov

Oprema in izdelki za trening psov

Oprema in izdelki za trening psov in športne aktivnosti s psi zagotavlja hitro in varno učenje psov pri vsakodnevnih aktivnostih. V tej rubliki boste našli nekaj opreme in izdelke za trening psov in športne aktivnosti s psi, ki to tudi zagotavljajo. To so klikerji, piščalke, različni povodci in drugo.

Kliker in piščalka za pse

Pri treningu psa je piščalka poleg klikerja nepogrešljiv pripomoček in je primerna za treniranje psov in odpoklic psa v naravi. Kovinska piščalka za pse, ki vam jo ponujamo v naši spletni prodajalni Onlinezoo, je praktična, kompaktna in majhna, ki se preprosto namesti na obesek od ključev.

Kliker je pripomoček za učenje psa. Izdelan je iz majhne plastične škatlice in kovinskega jezička, ki ob pritisku na gumb odda zvok. Kliker omogoča jasno komunikacijo s psom, brez govorjenja. S klikom mu hitro in jasno sporočimo, da je nekaj, kar smo pričakovali od njega naredil prav in bo nagrajen s priboljškom. Učenje psa s klikerjem je bistveno lažje od ostalih tehnik in pripomočkov, zato, ker so signali jasni. Učenje in trening s klikerjem daje psu občutek samozavesti, ker ima občutek, da ima nadzor nad posledicami. Psi se radi učijo novih stvari, če učenje poteka na pozitiven način in s sistemom nagrajevanja. Trening s klikerjem zagotovi veliko pozornost in veselje pri učenju. Kliker vedno uporabimo samo v trenutku, ko pes naredi točno to kar od njega pričakujemo, nato mu v najkrajšem času damo priboljšek. Klik samo po sebi namreč ni nagrada, ampak informacija za psa, da je nekaj naredil prav in da lahko pričakuje priboljšek.

Na teh straneh boste našli dvojne pasje povodce ali delilnik za povodec za dva psa, ki omogoča preprosto vodenje dveh psov hkrati na enem povodcu. Povodci so izdelani iz kompaktnih in trpežnih tekstilnih materialov različnih barv, ki se lahko pritrdijo na klasične povodce ali fleksi povodce.