Vrečke in obešanke za pobiranje iztrebkov

Vrečke in obešanke za pobiranje iztrebkov

GogiPet kolekcija izdelkov zajema tudi vrečke in obešanke za pobiranje iztrebkov psov v urbanem okolju. Vrečke so izdelane iz naravi prijaznih, lahko razgradljivih materialov. Široka paleta barv in kakovosten material, ki se ne trga in ne lepi na obešanke, zagotavlja varno uporabo. Za shranjevanje vrečk priporočamo uporabo obešank, ki so izdelane iz različnih plastičnih materialov ali kompaktnih bombažnih tkanin. Zanimive obešanke različnih motivov, kot je bomba, pločevinka pepsi cola, obešanke izdelane v obliki tortice ali retro filmske doze so izdelane iz kompaktne plastike in vsebujejo komplet biološko razgradljivih vrečk. Narejene so brez ostroh robov z vgrajeno sponko. Sponka omogoča varno namestitev na povodec, ovratnico ali na pas hlač. Na tej strani vam ponujamo tudi obešanke, kot je etui za vrečke Softcase. Etui je izdelan iz tekstilnega materiala Neopren z zapiranjem na zadrgo. Moderno oblikovana obešanka na osnovi etuijev za mobitele je preprost za nošenje. Opremljena je z biorazgradljivimi vrečkami za pobiranje iztrebkov in sponko za pripenjanje. Lahko jo namestite na povodec, pas, ovratnico ali torbo.

Dodatne vrečke za pobiranje iztrebkov

Po zelo ugodnih cenah vam ponujamo tudi dodatna polnila za obešanke, različne vrečke. Vrečke za pobiranje pasjih iztrebkov so ekološke, saj so biorazgradljive. Na voljo so v različnih barvah, v beli modri ali rožnati barvi, lahko jih uporabljate samostojno ali pa jih namestite v eno od zanimivih posodic obešank, ki jih pritrdite na povodec ali preprosto spravite v žep.

Vsak vestni skrbnik bo poskrbel, da njegov pes ne bo pustil za sabo motečih sledi, kadar se bo z njim sprehodil po mestu. V naši spletni prodajalni Onlinezoo vam zato ponujamo različne obešanke z biorazgradljivimi vrečkami za pobiranje iztrebkov. Izberetete lahko tudi samostojno biorazgradljive vrečke za pobiranje iztrebkov, kot dodatni paket 3- rolic, ki jih je moč namestiti v vse posodice za nošenje vrečk - (obešanke).

Oprema za higieno psov - vrečke in obešanke za pobiranje iztrebkov