Ecodor EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog

EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja stopal

Ecodor EcoFeet nevtralizira in odstrani neprijeten vonj po znoju na nogah in v obutvi.

Ecdor EcoFeet je izdelek, ki je namenjen osebni higieni posameznika. To je ecodor izdelek, ki je narejen posebej za ljudi in je namenjen odstranjevanju neprijetnih telesnih vonjav. V tej kategoriji boste našli izdelek zase vsi tisti, ki imate težave s potenjem in se spopadate z neprijetnimi vonjavami v garderobnih omarah in prostorih ali omarah za čevlje. Ecodor izdelki za osebno higieno ne prikrivajo smradu in neprijetnih vonjav, pač pa jih odstranijo. So nestrupeni, biološko razgradljivi, ne vsebujejo bakterij in nobenih dražečih snovi. Ecodor EcoFeet je naravni nevtralizator in odstranjevalec neprijetnih telesnih vonjav za telo. Ecodor EcoFeet je primeren za osebno uporabo. Priljubljen je v domovih za starejše in bolnicah ali domovih, kjer redno ali začasno biva večje število ljudi.

Odstranjevalec neprijetnega vonja nog

EcodorEcoFeet je odstranjevalec neprijetnih telesnih vonjav v razpršilu. Ecodor EcoFeet, je biološki izdelek, narejen je iz rastlinskih izvlečkov. Neprijetnega vonja nog ali obutve ne prekriva, ampak ga razgradi. Ker mu niso dodane dišave, je brez vonja. Zelo primeren je kot razpršilo za čevlje, copate, ali garderobno omaro. Lahko ga neposredno nanašate na stopala. Uporabljate ga lahko tudi na oblačilih, saj odstranjuje vonj po znoju, ne pušča pa sledi ali madežev. Zaradi njegove naravne sestave ga priporočamo vsem, ki imajo težave z dihali. Ne vsebuje bakterij ali kakšnih dražečih snovi, je nestrupen in biološko razgradljiv. 

Ecodor izdelki so najboljša izbira na področju odpravljanja neprijetnih vonjav in smradu. 

Biološki nevtralizator

izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. Ecodor EcoFeet je biološka raztopina v pršilu, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a je kljub temu zmagovalec v spopadu z neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj.

 

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje