Podloge in planice za pse

Podloge za uriniranje in pleničke za pse in mačke

GogiPet kolekcija opreme za higieno psov zajema tudi pleničke in podloge, ki so izdelane iz visoko vpojnih materialov. Pleničke in podloge za pse in mačke so za enkratno uporabo in jih po uporabi zavržete. Primerne so za samostojno uporabo na tleh, lahko pa jih namestite na podloge in posebej oblikovana stranišča za pse in mačke.

Higiena psov

Oprema za higieno psov in mačk iz kolekcije GogiPet zajemajo široko paleto izdelkov, ki so namenjeni lepšemu in prijetnemu sožitju ljudi in živali. V paleti izdelkov najdete poleg plenic tudi podloge za lulanje v notranjih prostorih. Izdelki so primerni za domačo in profesionalno uporabo, so ljudem in živalim prijazni in neškodljivi. Osnovna oprema za higieno psov in mačk zajema izdelke za navajanje na higieno in uriniranje na točno določenem mestu in preprečevanje uriniranja na nezaželenih mestih. Na tem mestu boste našli tudi pleničke, kadar boste navajali mladiče na higieno. GogiPet talne podloge in plenice za pse in mačke so primerne tudi za klasično uporabo kot nadomestilo klasičnega stranišča, saj imajo izredno močno vpojnost. Primerne so za namestitev v bokse, ležišča, kot zaščita sedeža v avtomobilu in drugje. Vodoodporni spodnji del plenice prepreči poškodbo tal, ležišč sedežev ... GogiPet pleničke za pse in mačke so izdelane iz materialov, ki nevtralizirajo neprijetne vonjave. Priporočamo jih tudi za namestitev na ležišča bolnih živali in so nepogrešljiv pripomoček in priljubljene v številnih veterinarskih bolnišnicah.

V naši ponudbi so tudi plenice za majhne pse in plenice za mlade kužke in anti markirne hlače za samčke. Zaščitno perilo, kot so anti markirne spodnje hlače za samčke, preprečijo neželeno uriniranje - markiranje v trgovinah, stanovanjih ali drugih prostorih. Spodnje perilo za pse posebej priporočamo tudi za tiste pse, ki jim nekontrolirano uhaja urin. V spodnje hlače za pse je namreč mogoče namestiti manjšo pleničko ali vložek, kar bo preprečilo tudi raznašanje urina in neprijetnega vonja po dlaki.

GogiPet kolekcija opreme za higieno psov in mačk - pleničke in podloge.