Dežni plaščki, čevlji in nogavice za pse

Dežni plaščki, anoraki, čevlji, nogavice, rutke in šali za pse

Dežni plaščki in anoraki za pse iz kolekcije GogiPet so izdelani iz nepremočljivih materialov, ki so odporni proti umazaniji, njihovo čiščenje pa je preprosto. Dežni plaščki varujejo telo psa pred umazanijo, vlago in dežjem. Plaščki so primerni za samostojno nošenje in kombiniranje s puloverji ali majicami. Kolekcija zajema modele dežnih plaščkov na 2 tački in modele na 4 tačke.

Čevlji in nogavice

Čevlji za pse so primerni tako za nošenje v poletnem kakor tudi zimskem času. Občutljive blazinice psov bodo v zimskem času zaščitene pred ledenimi površinami in kemičnimi posipi (soljo), v poletnem času pa pred vročim asfaltom, ostrimi predmeti in skalami. Čevlji za pse so izdelani iz različnih materialov, ki so v večini nepremočljivi,  modnih barv in vzorcev.

Nogavice za pse so namenjene udobnemu gibanju psov v notranjih prostorih, kjer so tla gladka, drseča ali kjer bi lahko pes s svojimi kremplji poškodoval tla (parket). Nogavice so izdelane iz tanke udobne pletenine. Na spodnji strani imajo nameščene gumijaste podloge, ki preprečujejo zdrse in spodrsavanje psov na gladkih površinah. Nogavice za pse so različnih barv in vzorcev.

Okrasne rutke

Okrasne rutke in rutke z ovratnicami za pse so izdelane iz kompaktnih tekstilnih materialov v kombinaciji z umetnim usnjem. Izbirate lahko rutke z različnimi načini zapenjanja, vseh barv in vzorcev. Rutke za pse so pralne in primerne za kombinacijo z oblačili za pse ali samostojno nošenje. 

Šali za pse predstavljajo modne dodatke psov, ki se v zimskem času lepo kombinirajo z oblačili za pse. Primerni pa so tudi za tiste pse, ki niso navdušeni nad nošenjem oblačil, z veseljem pa svojo razigranost in drugačnost pokažejo s šali, rutkami ali drugimi modnimi dodatki. Šali za pse so izdelani iz termo velur materialov in različnih pletenin.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modni dodtki in oblačil za pse z zajamčeno najnižjo ceno.