Krema za tačke in smrčke

Krema za smrčke in tačke psov

Zaščitna krema za nego pasjih blazinic in smrčkov spada med osnovno opremo za nego psa v vseh letnih časih in je zelo priljubljena med zavestnimi skrbniki psov, ki nudijo svojemu štirinožnemu prijatelju le najboljše.

V kolekciji GogiPet izdelkov je na voljo popolnoma naravna, zaščitna in vlažilna krema, ki je sestavni del osnovne opreme za pse in obvezna tudi v salonih in veterinarskih ambulantah. 

Zaščita tačk in smrčkov

Občutljivi smrčki in tačke psov še posebej v zimskem času potrebujejo dodatno zaščito in nego. Krema za nego blazinic, tačk in smrčkov psov v zimskem času ščiti pred izsušitvijo, pokanjem, mrazom ter soljo, poleti pa prepreči poškodbe na vročih ali ostrih kamnih in asfaltu. Odgovoren skrbnik bo pozoren, da bo imel negovalno kremo za nego blazinic in smrčkov vedno in ob vsakem letnem času na razpolago in bo svojemu psu nudil najboljšo možno zaščito.

Krema za nego blazinic in smrčkov pa ima poleg zaščitnih lastnosti, da varuje pred zunanjimi poškodbami, še vrsto pozitivnih učinkov, saj celi manjše rane, odpravlja in uničuje glivice ter zdravi obolenja, ki lahko nastanejo zaradi njih. Občutljivi ali poškodovani koži vrača naravno vlažnost in prožost. Negovalna krema za tačke in nego smrčkov deluje antiseptično. Uporablja se lahko tudi za preventivno vzdrževanje naravne vlažnosti blazinic in smrčka. Z rednim nananšanjem negovalna krema za nego blazinic in smrčkov prepreči pokanje kože, ob enem pa obnavlja kožo pasjih blazinic ali smrčka.

Negovalna krema za nego blazinic in smrčkov je izdelana iz naravnih izvlečkov zdravilnih zelišč in ji niso dodani kemični dodatki ali konzervansi, ki bi škodili zdravju vašega psa. Zato ni potrebna skrb v primeru, če bi pes polizal kremo s tačk ali smrčka. 

Ko želite za svojega psa le najboljše, izberite naravno kozmetiko za nego psov iz naše ponudbe. Naravna krema za nego blazinic in smrčkov je nepogrešljivi del opreme vsakega vestnega skrbnika.  

Priporočamo tudi ogled rubrike čevlji za pse.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje