Oblačila za dom in prosti čas

Modna oblačila za dom in prosti čas

Oblačila za dom in prosti čas so mehka in zračna, izdelana iz zelo kakovostnih materialov, ki so vzdržljiva, pralna in se z lahkoto vzdržujejo. Pasja oblačila so v osnovi namenjena zaščiti psov pred zunanjimi vplivi kot so dež, veter, sneg pa tudi vročina, dejstvo pa je, da so nekateri psi bolj občutljivui na temperaturo in mraz, nekateri pa tudi bolj puščajo dlako od drugih. Kolekcija modnih oblačil za pse je posebej oblikovana za vsakodnevno nošenje v notranjih prostorih ali športne dejavnosti psov v suhem vremenu ob enem pa tudi za udoben počitek v njih. Poleg tega, da zaščitijo telo psa pred mrazom, so pasja oblačila za dom in prosti čas lahko ob enem tudi odlična vsakodnevna rešitev, pred raznašanjem dlake po stanovanju, saj  le to oblačila za dom zadržijo, kar vam bo prihranilo veliko člasa in dela pri čiščenju.V naši spletni prodajalni Onlinezoo, vam ponujamo kakovostna pasja oblačila za dom in prosti čas, ki so jih naši modni kreatorji oblikovali na podlagi spremljanja želja nekaterih skrbnikov, kako izboljšati sobivanje psa z ljudmi v istem prostoru, pri tem pa poskrbeti, da se bo domači hišni ljubljenček počutil kar se da najbolje. Tako so oblačila za dom in prostri čas krojena tako, da za psa ne predstavljajo ovire pri gibanju in mu ne povzročajo nekaj, kar bi ga motilo, ampak mu nudijo udobje in zavetje v hladnih dneh.

Trendovska oblačila za pse

Izbirate lahko v različnih krojih, barvah, vzorcih. Vsa oblačila za dom in prosti čas so modna in trendovska, tako, da bo vaš hišni ljubljenček, ki bo oblečen v oblačila, ki vam jih ponujamo, tudi trendovko in modno oblečen. Kolekcija oblačil za pse obsega tudi drugače oblikovana oblačila, ki so kot oblačila za dom priljubljena predvsem v zimskih dneh. Najdete jih v rubriki oblačila za karneval.

Pred nakupom oblačil za dom in prosti čas poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate . Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija wellness oblačil GogiPet - oblačila za dom in prosti čas.