Knjige o negi psov

Knjige o negi in striženju psov in posterji

Knjige o negi in striženju psov predstavljajo uspešen pripomoček za ljubiteljsko in profesionalno nego psov. V naboru knjig najdete manjše knjižice z napotki za ljubiteljsko nego, striženje in trimanje psov, pa tudi profesionalne knjige za pasje frizerje in negovalce psov. Knjige so napisane v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku. Poleg napotkov s skicami in slikami podprejo besedila o negi psov in nudijo napotke za pravilno izbiro opreme in kozmetike za nego.

Knjige o negi psov vsebujejo slikovni prikaz nege ter pravilno uporabo in izbiro kozmetike za posamezno pasmo ali vrsto psa. Knjige in knjižice o negi in striženju psov predstavljajo uporabne učbenike ali zapiske, kjer avtor z besedo in sliko predstavlja strokovne postopke nege in striženja psov. Knjige so osnovni pripomoček vsakega pasjega frizerja začetnika, namenjene pa so tudi tistim lastnikom psov, ki želijo svoje hišne ljubljenčke negovati sami.

Grooming Books

Na tem mestu vam ponujamo tudi uspešnico in zelo prodajano knjigo Gogis Grooming Book. Knjiga ponuja vpogled v delo uspešnega negovalva psov in pasjega frizerja. Na preprost in nazoren način z besedo in sliko predstavi praktično nego psov in odkrije koristne napotke, postopke in pripomočke za za kvalitetno in strokovno nego različnih pasem psov. Knjiga je koristen pripomoček za profesionalne negovalce psov, pasje frizerje in tiste, ki bi to radi postali, vzreditelje in tiste lastnike psov. ki si želijo naučiti nege in striženja svojih hišnih ljubljenčkov. Knjiga Gogis Grooming Book je izdana v slovenskem jeziku in opisuje ter ponudi različne a natančne napotke za striženje s škarjami, s strojčki za striženje, trimanje, alternativno oblikovanje dlake in skozi svoje delo predstavi več kot štirideset različnih pasem psov ter njihovo nego. V knjigi je odličen opis ter navodila zakaj in kako se uporabljajo različni pripomočki za nego in kakšna kozmetika se uporablja da je zagotovljena udobnost in varnost tako psa kot negovalca.

Izbor knjig za ljubiteljsko in profesionalno nego in striženje psov.