Posterji in knjige o negi in striženju psov

Knjige o negi in striženju psov, plakati in posterji

Knjige in knjižice o negi in striženju psov predstavljajo uporabne učbenike ali zapiske, kjer avtorji z besedo in sliko predstavljajo strokovne postopke nege in striženja psov. Knjige so osnovni pripomoček vsakega pasjega frizerja začetnika, namenjene pa so tudi tistim lastnikom psov, ki želijo svoje hišne ljubljenčke negovati sami.

Gogis Grooming Book v slovenščini

Na tem mestu vam ponujamo tudi uspešnico in zelo prodajano knjigo Gogis Grooming Book. Knjiga ponuja vpogled v delo uspešnega negovalva psov in pasjega frizerja. Na preprost in nazoren način z besedo in sliko predstavi praktično nego psov in odkrije koristne napotke, postopke in pripomočke za za kvalitetno in strokovno nego različnih pasem psov. Knjiga je koristen pripomoček za profesionalne negovalce psov, pasje frizerje in tiste, ki bi to radi postali, vzreditelje in tiste lastnike psov. ki si želijo naučiti nege in striženja svojih hišnih ljubljenčkov. Knjiga Gogis Grooming Book je izdana v slovenskem jeziku in opisuje ter ponudi različne a natančne napotke za striženje s škarjami, s strojčki za striženje, trimanje, alternativno oblikovanje dlake in skozi svoje delo predstavi več kot štirideset različnih pasem psov ter njihovo nego. V knjigi je odličen opis ter navodila zakaj in kako se uporabljajo različni pripomočki za nego in kakšna kozmetika se uporablja da je zagotovljena udobnost in varnost tako psa kot negovalca.

V tej kategoriji najdete  knjige o negi psov za ljubiteljsko in profesionalno nego ter striženje. Knjige o negi psov so na razpolago v treh jezikih: slovenščini, angleščini ali nemščini. Poleg napotkov za striženje ali trimanje vsebujejo tudi slikovni prikaz nege ter pravilno uporabo in izbiro kozmetike za posamezno pasmo ali vrsto psa.

Posterji in plakati

Onlinezoo oprema za nego in striženje psov predstavlja tudi posterje in plakate s pasmami psovPosterji s pasmami psov so odličen pripomoček začetnikom pri spoznavanju pasem in lepa dekoracija prostora v trgovinah in salonih.