Pravica do preklica naročila

Pravica do preklica naročila

To pogodbo lahko v roku štirinajstih dni brez navedbe razloga prekličete. Rok za preklic znaša 14 (štirinajst) dni od dneva, ko ste blago prevzeli ali ko je blago prevzela z vaše strani pooblaščena tretja oseba, ki ni prevoznik.

Če želite uveljaviti pravico do preklica, nas o tem obvestite preko:

Obrazec za preklic naročila

Podjetje: Onlinezoo e.U
Ime: Peter Schneider Čmrlec
Ulica: Witzelsbergergasse 20/11
Poštna številka/kraj: 1150 Dunaj/Wien

Država: Austrija
Telefonska številka: 0043/1/990 2848
Številka faksa: 0043/1/2533033-4355
E-pošta: info@onlinezoo.si

Z nedvoumno izjavo (na primer pismo, poslano po pošti, faksu ali e-pošti) nas obvestite o svoji odločitvi, da prekličete to pogodbo.

Za upoštevanje roka za preklic je dovolj, da obvestilo o uveljavitvi pravice do preklica pošljete pred iztekom roka za preklic.

Posledice preklica

Če prekličete pogodbo, vam bomo nemudoma in najkasneje v roku 14 (štirinajstih) dni od dneva prejema izdelkov, preklicanih v pogodbi, vrnili vplačani znesek za vrnjene izdelke (z izjemo morebitnih stroškov). Za vračilo plačila bomo uporabili isti način plačila, kot ste ga uporabili pri prvotni transakciji razen, če smo se z vami izrecno dogovorili drugače; v nobenem primeru vam za vračilo plačila ne bomo zaračunali dodatnih stroškov. Vračilo plačila lahko zavrnemo, dokler ne prejmemo vrnjenega blaga. Blago ste nam dolžni poslati v nespremenjeni količini, obliki, nepoškodovano in z vso priloženo opremo in nepoškodovano embalažo.

Neposredne stroške vračila blaga krije kupec kakor tudi razliko če je blago izgubilo vrednost, ker ste z njim ravnali na način, ki ni nujen za preverjanje kakovosti, lastnosti in načina delovanja blaga.

Navedena pravila poslovanja veljajo samo za končne kupce. Za poslovne partnerje - trgovce se držimo pravil poslovanja med poslovnimi partnerji (B2B). Poslovni partnerji kupljenega blaga ne morejo menjati ali vrniti.

Obrazec za vračilo izdelkov - hitro in preprosto

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje