Mašnice in sponke za dlako psov

Mašnice in sponke za dlako psov - modni dodatki

Mašnice in sponke za dlako psov so izdelane iz trpežnih materialov in obstojnih barv. Dodatno so okrašene s kristali ali drugimi modnimi poslikavami. Mašnice in sponke omogočajo varno spenjanje pasje dlake na glavi ali ušesih. Z njimi lahko lažje in lepše oblikujete pričesko svojemu ljubljenčku. Mašnice in sponke so priljubljene v salonih za nego in striženje psov, predvsem za zaključno oblikovanje pričesk in lepšega videza psov.

Pri dolgodlakih psih je treba dlako na glavi redno spenjati v čop, da bi preprečili poškodbe oči in omogočili psu, da opazuje svojo okolico. Pri tem lahko uporabimo gumice ali različne vrste sponk in mašnic. Izdelane so lahko iz tekstilnih ali plastičnim materialov, pomembno pa je, da so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo psa.

Za vse, ki želite nekoliko več, vam v spletni trgovini ponujamo GogiPet® kolekcijo modnih dodatkov za pse in mačke. V široki paleti izdelkov najdete različne mašnice in sponke za dlako. Z njimi bosta vaš pes ali mačka res nekaj posebnega ne le ob svečanih priložnostih, temveč tudi na običajnem, vsakdanjem sprehodu.

Kako speti dlako?

Da bi sponka za dlako ali mašnica dobro držala čop in nebi poškodovala dlake priporočamo, da čop dlake najprej spnete z lateks gumico in preko nje namestite sponko ali mašnico-

  1. Z glavnikom potegnite dlako od zunanjega kota očesa preko zunanjega nasadišča ušesa tako, da izbrano dlako zadržite v roki na sredini glave. Postopek ponovite na drugi strani glave.
  2. Zajetemu čopu dlake sedaj dodajte tudi dlako in predela med očmi in čop počešite na sredinski del glave.
  3. Namestite gumico iz tik ob glavi. Z glavnikom zdrsnite pod čop in ga potisnite nekoliko stran od glave tako, da čop ne bo zategoval oči. Po potrebi lahko z glavnikom čop potisnete nazaj, da ne bo padal preko oči.
  4. Sedaj odprite sponko in vanjo namestite čop. Zaprite preko gumice ali nad gumico. Tako nameščena sponka ali mašnica bo varna in prijetna za nošenje.

Kolekcija modnih dodatkov za pse GogIPet - mašnice in sponke za dlako