Mačja higiena,  stranišča in pesek

Oprema za higieno in nego mačk

V tej kategoriji boste našli vse, kar potrebuje vesten skrbnik mačke za prijetno sobivanje z mačko in vse kar potrebuje mačka za udobno življenje s svojim gospodarjem. Za osnovno nego in higieno mačk potrebujete najprej mačje stranišče in pesek - posip za mačje stranišče, klasične ali suhe šampone za mačke, nevtralizatorje neprijetnih vonjav in urina UF2000 iz kolekcije Ecodor, razpršilo za odstranjevanje madežev krvi in urina EcoPet, in opremo za nego zob in ušes. Za nego razstavnih mačk priporočamo specialne produkte za nego dlake in kože iz naravne kolekcije Bubbles & Nature. Tudi kakšne igrače za mačke so zelo priporočljive, saj so mačke živali, ki kljub navideznemu lenobnemu življenju, ves čas potrebujejo akcijo. 

Mačja stranišča in pesek

Vsak skrbnik mačke, ki živi v zaprtem prostoru zagotovo pozna težave z mačjimi stranišči in peskom. Ni vseeno kakšno je mačje stranišče in ni vseeno kakšen je pesek za mačje stranišče, če želimo da sta zadovoljna oba. Tako mačka kot skrbnik. Z gotovostjo lahko trdimo, da iz mačjega stranišča zaradi nekakovostnega peska smrdi, pesek pa se tudi prijema na tačke mačk, ki ga tako potem raznašajo po stanovanju. GogiPet zaprta stranišča za mačke so izdelana iz trde plastike in imajo vgrajen filter zraka ter nihajna vstopna vrata, kar prepreči razmetavanje peska in smrad v okolico. Čiščenje stranišča za mačke ali menjava peska je enostavno, saj je straišče izdelano iz dveh delov, iz dna in pokrova, ki se pritrdi z varovalnimi zatiči. Na tem mestu lahko izberete tudi pesek za mačke.

Podloge za mačke

V naši spletni prodajalni Onlinezoo, vam ponujamo tudi podloge za mačja stranišča ali za navajanje mladičev na higieno. GogiPet kolekcija opreme za higieno mačk namreč zajema tudi pleničke in podloge, ki so izdelane iz visoko vpojnih materialov. Pleničke in podloge za pse in mačke so za enkratno uporabo in jih po uporabi zavržete. Primerne so za samostojno uporabo na tleh, lahko pa jih namestite na podloge in posebej oblikovana stranišča za pse in mačke. Na tem mestu lahko najdete tudi ostale izdelke za higieno in nego vaše mačke, kot so šamponi, balzami, odstranjevalci neprijetnih vonjav, detektor urina, pribor za razvozlavanje zavozlane dlake, kot je GogiPet Mat Breaker za vozle in drugo.