Prodaja skladišča Onlinezoo

Click & Collect in osebni prevzem naročila

Osebni prevzem naročenih izdelkov v skladišču Onlinezoo.

Želite naročene izdelke osebno prevzeti in si jih pred nakupom ogledati? Ni problema! V naši spletni trgovini naročite vse želene izdelke. Ko bodo izdelki pripravljeni za prevzem, vam bomo na e-poštni naslov poslali sporočilo. Izdelki bodo za vas rezervirani 7 dni.  Ob prevzemu si lahko izdelke ogledate in kupite le tiste, ki vam odgovarjajo.

Osebni prevzem je po predhodnem dogovoru možen od ponedeljka do petka, med 10.00 in 14,00 uro. Naslov, kjer lahko izdelke prevzamete je  Schweglerstraße. 56 in 1150 Wien, Avstrija. Prosimo, da svoj prihod najavite ali pa si morebitne spremembe delovnega časa ogledate na naslednji

Kako poteka osebni prevzem?

 1. Nakup v speltni trgovini Onlinezoo.si je preprost
 2. Izdelke, ki vas zanimajo, dajte v nakupovalno košarico (če niste prepričani, katera velikost oblačila je primerna za vas, izberite več različnih velikosti) 
 3. V postopku izbire dostave označite Osebni prevzem (tudi če ste izbrali katerega od načinov plačila preko spleta).

 4. V spletni trgovini lahko izbirate med različnimi načini plačila. Če želite izdelke plačati ob prevzemu, prosimo upoštevajte, da je plačilo možno samo z gotovino.

 5. Po zaključenem nakupu boste prejeli na e-poštni naslov potrditev naročila, ki potrjuje le, da smo vaše naročilo prejeli v sistem.

 6. ***POMEMBNO: Izdelki so pripravljeni za prevzem šele, ko prejmete e-poštno sporočilo, da so izdelki pripravljeni za osebni prevzem!***
  Naročilo je praviloma pripravljeno za osebni prevzem naslednji delovni dan!

 7. Sedaj nas lahko obiščete in izdelke prevzamete.
 8. Če boste izdelke plačali ob prevzemu, boste plačali le tiste, ki jih boste vzeli s seboj. Če ste izdelke plačali preko spleta, bomo razliko za izdelke, ki jih ne boste vzeli, vrnili na račun, s katerega ste plačilo izvedli.

 9. Osebni prevzem je možen znotraj našega delovnega časa od ponedeljka do petka med 10.00 in 14.00.

Če kupujete oblačila in niste prepričani o ustrezni velikosti, naročite več različnih velikosti (seveda vam ob prevzemu ni treba vzeti vsega). Z izjemo nekaj izbranih sezonskih izdelkov neposredna prodaja v samem skladišču ni mogoča, zato izdelke vnaprej naročite prek spletne trgovine.

(Če izdelkov ne boste prevzeli po 7 dneh, vam bo naš sistem poslal e-poštno sporočilo in vas opozoril, da izdelki čakajo na prevzem še naslednje 3 dni. Če izdelkov kljub temu ne boste prevzeli ali stopili v stik z nami, bo vaše naročilo stornirano).

Če potrebujete pomoč pri nakupu , vam bo naša ekipa svetovalcev z veseljem pomagala pri izbiri ustreznih izdelkov. Prosimo, da, ki vas zanima daste v nakupovalno košarico ali seznam želja in nas pokličete po telefonu +43 1 9902848 med 10:00 in 14:00. Lahko se dogovorimo za termin, za osebno svetovanje na našem naslovu ali preko telefona. (Zunaj delovnega časa lahko z nami stopite v stik preko kontaktnega obrazca).

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje