Ecodor EcoClinic nevtralizator telesnih vonjav

Ecodor EcoClinic nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav

EcoClinic komplet izdelkov s prihrankom

EcoClinic je nevtralizator telesnih vonjav, ki je narejen iz rastlinskih izvlečkov. Uspešno nevtralizira in odstrani neprijetne telesne vonjave in smrad iz tekstilnih površin, posteljnine in oblačil. Ecodor EcoClinic je brez dodanih dišav. Zaradi naravne sestave neprijetnih vonjav ne prekriva kot podobna sredstva, ampak smrad odstrani in razgradi.

EcoClinic je izdelek, ki se uporablja v bolnicah, domovih za starejše in povsod tam, kjer je v prostoru večje število oseb. Priljubljen je pri osebah, ki zaradi svojih telesnih lastnosti potrebujejo dodatno higiensko podporo ali kadar zaradi narave dela nimajo možnosti redne osebne higiene.

Biološko pršilo

Ecodor EcoClinic je izdelan na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizira in ga ne prekrije kakor podobna sredstva. To je biološka raztopina v pršilu, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a je kljub temu uspešen pri odpravljanju neprijetnega telesnega vonja. Priporočamo ga vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj. V tej ponudbi boste našli izdelek ecodor EcoClinik za specifično področje za ljudi, kot je na primer odpravljanje neprijetnih človeških bioloških vonjav, ki nastajajo povsod tam, kjer je slabo prezračevanje, v zaprtih prostorih, bolnišničnih sobah, tolaletnih prostorih, kopalnicah in drugod. Z izdelkom Ecodor EcoClinic se boste revolucionarno in brez težav spopadli z neprijetnim vonjem na način, ki je še kako pomemben za okolje, tudi tam, kjer bivajo hišne živali, saj so te nekajkrat bolj občutljive na vonj kot človek in neprilagodljive na kemijske izdelke. Ecodor EcoClinik je izdelek za osebno higieno, ki ne prekriva smradu in neprijetnih vonjav, pač pa jih odstrani. Izdelek je nestrupen, biološko razgradljiv, ne vsebujejo bakterij in nobenih dražečih snovi.
Ecodor EcoClinik je naravni nevtralizator in odstranjevalec neprijetnih telesnih vonjav za telo, posteljnino in oblačila. Z naravnimi izvlečki in encimi smrad in neprijetne vonjave razgradi in odstrani. Ecodor EcoClinik uporabljajo tudi številni profesionalni vozniki, ki se jim zgodi, da kdaj na terenu nimajo možnosti redne osebne higiene.

Preberite več...

Zajamčeno najnižje cene samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje