Ecodor EcoCarOdstranjevalci smradu v avtu

Nevtralizator smradu in neprijetnega vonja v avtu

Ecodor Ecocar

EcoCar je biološki izdelek, ki je zdravju neškodljiv in prijazen okolju. Narejen je iz  rastlinskih izvlečkov. Neprijetnega vonja ne prekriva, ampak ga razgradi. Uspešno odstrani  smrad po topaku, znoju, hrani, živalih in drugih neprijetnih vonjavah v majhnem zaprtem prostoru kot je na primer avtomobil. Ecodor EcoCar preprosto poškropite po notranjosti prevoznega sredstva in pustite učinkovati. neprijeten vonj bo že po nekaj trenutkih izginila. Izdelku niso dodane dišave, zato Ecodor EcoCar še posebej proporočamo vsem, ki imajop težave z dihali ali so preproszo občutljivi na vonjave. 

Če v svojem avtomobilu prevažate svojega psa ali mačko, je ta ponudba kot nalašč za vas.

Ugodna cena: Ecocar Komplet izdelkov s prihrankom.

Ecodor izdelki so najboljša izbira na področju odpravljanja neprijetnih vonjav, smradu in urina. Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali.

Biološka čistila za prevozna sredstva

Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistila in nevtralizatorje smradu Ecodor, brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, smrad popolnoma odpravijo, predmete in opremo pa očistijo. V večini primerov so izdelki Ecodor, čistilo in nevtralizator smradu v enem. Smrad torej nevtralizirajo in ne prekrijejo s parfumi. Čistila so primerna za salone, hotele in ambulante za živali. Čistilo in nevtralizator neprijetnega vonja Ecodor Ecocar, pa je natrejen posenej za odstranjevanje smradu v prevoznih sredstvih, kot so avtomobili, čolni, jahte ... Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistila z Ecodor niso agresivna in so izdelana za uporabo na predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo in uporabo v avtomobilih in drugih prevoznih sredstvih, kot za uporabo v hotelih za pse, veterinarskih ambulantah, salonih za nego in striženje psov in pri vzrediteljih živali. 

Zajamčeno najnižje cene samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje