Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke uspešno odstrni odpadajočo dlako in umazanijo iz kožuha, prezrači kožuh, stimulira rast dlake in mu podari svež, sijoč videz. Krtača je izdelana iz trde plastike in najlonskih ščetin.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
11,64 €*
namesto 15,52 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
10,32 €*
namesto 15,52 €* prihranek 33.51% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02120

Informacije o izdelku "Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke"

Krtača za mačke

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke

Originalna, Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke je izdelana iz trde plastike. Ročaj krtače je obložen z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje. Najlonske ščetine so mehke, lepo masirajo in prezračijo kožuh mačke, odstranijo umazanijo in odpadajočo dlako. Krtača s ščetinami iz najlona za mačke je primerna za navajanje mladičkov na nego in česanje.

Lastnosti krtače

  • Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke
  • izdelano iz trde plastike
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje
  • mehke ščetine so izdelane iz najlona
  • krtača je primerna za vsakodnevno krtačenje kratke dlake in navajanje mladičkov na krtačenje

Namen uporabe

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke je primerna za vsakodnevno krtačenje dlake in navajanje mladičkov in občutljivih mačk na krtačenje. Uspešno odstrani umazanijo in odpadajočo dlako, prezrači kožuh, stimulira rast dlake in ji podari svež videz. V salonih se ta krtača uporablja predvsem za navajanje mladičkov in plašnih mačk na nego in krtačenje.

Navodilo za uporabo

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke se lahko uporablja za vsakodnevno krtačenje dlake in odstranjevanje umazanije, zračenje kožuha in navajanje mladičkov na nego. Pred krtačenjem priporočamo, da kožuh mačke poškropite s sprejem za sijaj dlake ali pa uporabite Magic Care, ki bo dodatno osvežil kožuh.

Vsakodnevno krtačenje

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke se pri vsakodnevnem krtačenju uporablja v smeri rasti dlake. Delo pričnite na vratu, nadaljujte preko hrbtenice do repa in nato navzdol po trupu. Krtačite v smeri rasti dlake tako, da krtača lepo prodre do kože. Rep potegnite stran od telesa in dlako krtačite proti konici repa. Pri nogah je smotrno, da mačka leži na tleh ali mizi. Dlako krtačite od zgoraj navzdol. Pri krtačenju glave bodite pozorni, da dlako krtačite stran od oči. Posebno pozornost namenite predelu na gobčku, kjer se lahko nahajajo ostanki hrane in druga umazanija. Krtačite previdno in temeljito.

Navajanje mladičkov in plašnih mačk na nego

Mačko postavite na mizo ali drugo trdo podlago. Dovolite ji, da krtačo povoha in se z njo seznani. Ko je mirna pričnite s krtačenjem hrbta in nadaljujte po trupu navzdol. Potegi naj bodo nežni in ritmični. Če je mačka mirna in uživa v krtačenju lahko povečate pritisk krtače na telo tako, da ščetine prodrejo vse do kože. Nadaljujte na nogah in glavi. Pri glavi bodite še posebej nežni in pazite, da s ščetinami ne zbadate psa v oči. Ko je navajena na krtačenje lahko uporabite tudi katero drugo krtačo ali strgalo.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke je treba očistiti po vsakem krtačenju zato, da ne boste prenašali umazanije in bakterij na drugo mačko ali isto pri naslednjem krtačenju. Krtačo lahko operete pod tekočo vodo. Če je potrebno lahko uporabite nežna, okolju prijazna čistila. Pomembno je, da krtačo dobro sperete in hitro posušite.

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za mačke z zajamčeno najnižjo ceno.

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Namig
GogiPet Slicker Brush krtača za majhne pse

namesto 21,54 €* 13,49 €*
Od 10,47 €*