Obleke in kompleti za pse

Obleke in kompleti za pse

Obleke in kompleti za pse so primerni za vse letne čase in so izdelani v športno elegantnih krojih. Enodelni kompleti za pse so sestavljeni iz kril ali hlač v kombinaciji z majicami in srajcami. Uporabljeni materiali so jeans, bombažne pletenine in tkanine, ki so pralne, preproste za vzdrževanje in oblačenje ter udobne za nošenje. Kompleti in obleke za pse se lepo kombinirajo za nošenje z zimskimi jaknami.

Kompleti za pse iz kolekcije GogiPet so krojeni tako, da združujejo funkcionalnost oblačila, ob enem pa sledijo modnim smernicam visoke mode. Tako lahko izbirate po vašem okusu in po vaših željah, brez občutka, da ste zgrešili katerega od namenov, ki ga predstavlja posamezni del pasje garderobe, ali da vaš štirinožni prijatelj ni v oblačilu po zadnji modi. 

Modne obleke za pse

Modno oblikovana oblačila in trendovske kombinacije, ki sestavljajo komplete za pse zagotavljajo zanimiv videz in  opravo vašega psa v vseh letnih časih in v vseh trenutkih dneva. Primerni so tako za mlado, kot za staro generacijo, ki sledi modnim smernicam. Tako lahko v naši ponudbi izbirate med različnimi kroji in široki paleti vzorcev in barv, ki bodo zadovoljili še tako zahteven okus in želje posameznika. Obleke in kompleti za pse iz naše kolekcije so izdelane iz materialov, ki so pralni in se z lahkoto vzdržujejo že pri nizkih temperaturah, likanje pa po navadi ni potrebno. Naj bo vaš štirinožni prijatelj nekaj posebnega na sprehodu. V modnem kompletu iz kolekcije GogiPet, ki vam jih ponujamo v naši spletni prodajalni, bo zagotovo opažen in deležen komplimentov.

Pred nakupom oblek in kompletov za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija modnih oblačil GogiPet - obleke in kompleti za pse