Zaščitno perilo za pasje dame

Zaščitno perilo za pse

Kolekcija oblačil za pse GogiPet zajema tudi zaščitno perilo za pse. 

Zaščitno perilo za pasje gospode prepreči nezaželeno označevanje v notranjih prostorih. Zaščitno perilo za pasje dame pa v času ovulacije prepreči raznos krvi v okolico in nastajanje nezaželenih madežev. Pri inkontinentnih psih zaščitno perilo za pse prepreči nenadzorovan prenos urina po prostoru.

V naši spletni prodajalni Onlinezoo vam ponujamo zanimive, predvsem pa praktične higienske hlačke za psičke, ki so različnih barv in vzorcev, z možnostjo zapenjanja z gumbi, trakovi, ježki ali neti, pa tudi antimarkirne spodnjih hlače za samčke.

Perilo za pasje dame

Zaščitno spodnje perilo za pse se oblači preprosto in hitro. Izdelano je iz mehkega kakovostnega bombaža z visoko vpojnostjo vlage oziroma tekočine. Spodnje perilo za pse je pralno, ki se lahko pere in vzdržuje pri visokih temperaturah, a kljub temu ohranja obliko in barve tudi po večkratnem pranju. Likanje običajno ni potrebno. Zaščitne spodnje hlačke za pasje dame v času ovulacije preprečijo raznašanje krvi in nastanek neželenih madežev v prostoru. Zaščitno perilo, kot so antimarkirne spodnje hlače za samčke, pa preprečijo neželeno uriniranje - markiranje v trgovinah, stanovanjih ali drugih prostorih. Spodnje perilo za pse posebej priporočamo tudi za tiste pse, ki jim nekontrolirano uhaja urin. V spodnje hlače za pse je namreč mogoče namestiti manjšo pleničko ali vložek, kar bo preprečilo tudi raznašanje urina in neprijetnega vonja po dlaki.

Naši modni kreatorji so oblikovali zanimivo spodnje perilo za pse, ki se lahko nosi kot samostojno oblačilo v času, ko je to potrebno, ali kot oblačilo pod hlače, krilo, plašč, ali drugo oblačilo. Zdaj boste svojega štirinožnega prijatelja brez skrbi lahko vzeli s sabo na sprehod v trgovski center, kino ali restavracijo, tudi ob "nepravem" času. 

Madeže krvi in urina na tekstilu ali drugih površinah lahko očistite z Ecodor EcoPet izdelki.

Takšno zaščitno perilo je tako za samičke kot za samčke opremljeno s posebnim žepkom, ki omogoča namestitev zaščitnih blazinic, robčkov ali vložkov.

Kolekcija GogiPet oblačil za pse - zaščitno perilo za pasje dame in gospode