Efilirke in škarje za rečenje dlake

Efilirke - profesionalne škarje za striženje dlake psov.

Efilirke ali škarje za redčenje dlake psov so ene najbolj uporabnih škarij za nego in striženje psov v salonih. Zato je zelo pomembno, da so take škarje kakovostne in prijetne za uporabo. Katere boste izbrali, je odvisno od gostote dlake psa, tehnike striženja in želenega rezultata striženja. Efilirke in modelirke, ki so v prodaji v naši spletni prodajalni, so preizkusili profesionalni negovalci psov.

Kako izbrati preve efilirke?

Priporočamo uporabo škarij za redčenje dlake - efilirk iz kolekcije GogiPet, ki poleg lepega in lahkotnega reza nudijo tudi dolgo življenjsko dobo in možnost brušenja. Izbirate lahko med različnimi oblikami nazobčanosti. Za profesionalno striženje psov v salonih priporočamo zelo kakovostne škarje iz japonskega jekla. Škarje za redčenje dlake ali efilirke so cenovno sprejemljive, omogočajo pa lep in lahkoten rez. Večina priznanih negovalcev psov in pasjih frizerjev prisega na kolekcijo škarij GogiPet, ki so ravno tako izdelane iz japonskega jekla, odlikujejo pa jih še dodatne lastnosti. V naši ponudbi boste našli tudi efilirke iz najboljšega japonskega jekla, prevlečene s titanovo prevleko, kar daje škarjam dodatno posebno kakovost. Škarje za redčenje dlake ali efilirke s titanovo prevleko so posebej trpežne in odporne, zato imajo dolgo življenjsko dobo. V tej kategoriji vam ponujamo tudi posebej oblikovane škarje za redčenje dlake psov, to so škarje za levičarje. V ponudbi naše spletne prodajalne boste našli kolekcijo GogoPet škarje za levičarje, ki so izdelane tako iz običajnega jekla, kot iz visoko kakovostnega japonskega jekla, sestavni del ponujene kolekcije pa so tudi visoko kakovostne efilirke ali škarje za redčlenje dlake, prevlečene s titanovo prevleko, različnih dimenzij.

Mazanje in čiščenje škarij

Efilirke ali škarje za redčenje dlake so pakirane v kompletu, v ličnem etuiju iz umetnega usnja, priložena pa je tudi je steklenička olja in krpica za čiščenje. Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo in gladek rez škarij, priporočamo da škarje redno čistite s priloženo krpico, jih podmažete z oljem in hranite v priloženem etuiju. Take škarje bodo delovale tiho in brezhibno.

>>>Razlika med škarjami za redčenje in škarjami za modeliranje<<<
>>>Kako skrbeti za škarje za pse<<<
>>>Preberi več o GogiPet Professional Japonske jeklene škarje za pse<<<