Škarje iz japonskega jekla

Škarje za striženje psov - škarje visoke kakovosti

Škarje za striženje psov in mačk iz japonskega jekla so zelo lahke, robustne, ostre in imajo, v primerjavi s škarjami, izdelanimi iz drugih kovin, dolgo življenjsko dobo. Izbirate lahko med različnimi škarjami, kot so ravne škarje, prevlečene s črno ali roza prevleko, ekstra lahkimi škarjami, kar omogočajo posebej oblikovane luknje na površini škarij, ukrivljenimi škarjami in različnimi kompkleti dveh ali treh škarij. Škarje iz japonskega jekla so različnih dolžin, možno jih je brusiti. Večina Škarij v ličnem etui - ju, priložena je steklenička za olje in krpica za čiščenje.

Škarje iz japonskega jekla

Tradicionalno japonsko jeklo proizvajajo samo v zahodnem delu Japonske, predvsem za potrebe Japonskih proizvajalcev nožev, saj omogoča in ohranja neverjetno ostrino. Odlikuje ga visok odstotek ogljika. Nastaja po starodavnem procesu iz železovega prahu in ogljika. Najbolj znana Japonska jekla sta "Shiro - ko" z velikim odstotkom ogljika in "Ao -ko" , ki mu je dodan Krom.

V naši kolekciji škarij iz japonskega jekla so na voljo tudi posebej obdelane Elite škarje iz japonskega jekla, ki nudijo 15 x daljšo življenjsko dobo, večjo ostrino in še lepši, gladek ter natančen rez. Elite škarje so namenjene predvsem salonom za nego psov in mačk ter mobilnim pasjim frizerjem, ki s škarjami strižejo več ur dnevno.

Poleg Elite škarij iz Japonskega jekla obsega kolekcija GogiPet tudi veliko cenovno ugodnejših škarij, ki so namenjene profesionalni ali ljubiteljski negi in striženju psov, vzrediteljem ter razstavljavcem psov. Te škarje so namenjene vsakodnevni uporabi, a nimajo tako lahkotnega reza kot Elite škarje, vsekakor pa zagotavljajo lepši in bolj gladek rez kot škarje, izdelane iz drugih kovin.

Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo in gladek rez škarij, priporočamo da škarje redno čistite s priloženo krpico, jih podmažete z oljem in hranite v priloženem etuiju. Take škarje bodo delovale tiho in brezhibno.

Naše priporočilo:

  • priporočamo, da za profesionalno striženje psov v salonu izberete Elite škarje iz japonskega jekla(v naši spletni trgovini so te škarje vedno slikane na modrem ozadju).
  • za potrebe frizerjev začetnikov, vzrediteljev in razstavljavcev običajno popolnoma zadoščajo cenejše škarje iz japonskega jekla.