Poletne obleke za pse

Poletne obleke za pasje dame

Poletne obleke za pse so izdelane iz mehkih, zračnih materialov, ki omogočajo udobno gibanje in preprosto vzdrževanje. Materiali, ki so jih izbrali naši oblikovalci oblačil, so naravni, v večini je to mehek in zelo kakovosten bombaž. Obleke ščitijo pasje dame pred soncem in varujejo dlako pred zbledelostjo, kožo pa pred opeklinami. Poletne obleke za pasje dame iz kolekcije GogiPet so primerne za sproščene večerne sprehode ali na primer potepanja po plaži. Poletna oblačila za pasje dame so krojena tako, da za psičko ne predstavljajo ovire pri gibanju in ji ne povzročajo nekaj, kar bi jo motilo, ampak ji nudijo udobje in zavetje pred soncem ali zavetje pred vetrom v hladnem večeru. Trendovska in modno oblikovana oblačila za pse zagotavljajo zanimiv videz in opravo vašega psa v vsakem trenutku dneva. Primerna so tako za mlado kot starejšo generacijo, ki sledi modnim smernicam. Izbirate lahko v različnih krojih, barvah, vzorcih. Vsa poletna oblačila za pasje dame so modna in trendovska, tako, da bo vaša psička, ki bo oblečena v oblačila, ki vam jih ponujamo, tudi trendovko in modno oblečena. Kolekcija oblačil za pse obsega tudi drugače oblikovana oblačila, ki so kot poletna oblačila za pasje dame priljubljena predvsem v poletnih dneh.

GogiPet poletna oblačila za pse

Obarvajte garderobo svojega psa v barvite barve poletja in naj oblačilo poleg funkcionalnosti predstavlja tudi vaš stil. Poletna oblačila za pasje dame iz kolekcije GogiPed so namreč krojena tako, da združujejo funkcionalnost oblačila, ob enem pa sledijo modnim smernicam visoke mode. Tako lahko izbirate po vašem okusu in po vaših željah, brez občutka, da ste zgrešili, katerega od namenov, ki ga predstavlja posamezni del pasje garderobe, ali da vaša psička ni v oblačilu po zadnji modi.

Pred nakupom poletne obleke za pasje dame poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija poletnih oblačil GogiPet - Poletne obleke za pasje dame