Parfumi za mačke

GogiPet Bubbles & Nature parfumi za mačke

Mačke v večini primerov niso veliki ljubitelji kopanja. Parfumi in dišave za mačke niso le dišave, ki prekrivajo neprijetne vonjave na kožuhu, ampak mačji kožuh tudi negujejo. Za boljši učinek in daljše delovanje priporočamo, da parfume nanesete na krtačo in nato z njo skrtačite mačko. Na tak način boste kožuh prezračili, enakomerno razporedili parfum in nevtralizirali neprijetne vonjave. Parfumi in dišave za mačke ne vsebujejo alkohola in ne dražijo dihal, poleg tega niso nevarni če jih mačka poliže. Alergične reakcije niso poznane.

Naravni parfumi za mačke

Mačke so zelo čiste živali, ki po navadi ne oddajajo vonja in v veliki meri same poskrbijo za svojo čistočo, a vseeno potrebujejo nego in skrb za njihov kožuh in kožo. Dolgodlake mačke potrebujejo vsakodnevno česanje. V naši trgovini boste našli poleg glavnikov in krtač iz kolekcije GogiPet, tudi šampone, balzame in dišave za mačke, razpršilce za razvozlavanje dlake, Silk Care negovalno olje, in parfum za mačke.

Ne glede na to, ali je mački všeč kopanje ali ne, je nekatere mačke vseeno treba navaditi na to opravilo. Ker se mačka nenehno liže, je treba skrbno izbrati kakšen šampon, balzam ali dišavo smemo uporabiti, da mački ne škodimo in ji ne povzročimo zdravstvenih težav. V naši spletni prodajalni onlinezoo vam zato v tej kategoriji ponujamo posebej za mačke narejen šampon z Aloja Vero, medom in Jojoba oljem, ki je namenjen negi dlake in kože, pa naj gre za dolgodlake ali kratkodlake mačke.

GogiPet negovalni šampon za mačke Bubbles & Nature je primeren tako za profesionalno kot domačo uporabo. Po kopanju z omenjenim šamponom je dlaka prožna, voljna za oblikovanje, koža pa naravno vlažna. Z nanosom negovalnega parfuma ali olja po kopanju, boste ta učinek še povečali in izboljšali.

Negovalni parfum za mačke My Cat je izdelan na osnovi naravnih olj in dišav, ki mački prijetno diši in ji ne predstavlja nečesa, kar bi jo motilo ali kar bi ji povzročilo zdravstvene težave, če to poliže. Zaradi svoje sestave omenjeni parfum, mačji kožuh osveži, dlako pa nahrani od korena do konic in ji daje sijaj ter svež videz.

Priporočamo tudi uporabo GogiPet® Silk Care negovalno olje, ki je zelo prijetnega vonja, in ni moteč za mačke, kot bi bile običajne dišave.

Lastnosti GogiPet® Silk Care negovalnega olja za nego dlake in kože:

  • vitamin E vrača naravno strukturo in sijaj poškodovani dlaki
  • naravna olja in proteini prehranijo dlako od korena do konic
  • dlako in kožo ščiti pred UV žarki
  • pomaga pri razvozlavanju sprijete dlake in prepreči novo sprijemanje in vozlanje
  • primerno za nanašanje na suho in mokro dlako
  • preprečuje elektrenje dlake
  • alergične reakcije niso poznane
  • novi izvedbi Silk Care je dodano tudi Kokosovo olje za popolno nego dlake in kože

GogiPet naravna kolekcija parfumov in dišav za mačke Bubbles & Nature

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje