Kompleti za pasje dame

Enodelni kompleti za pasje dame

Kompleti za pasje dame so primerni za vsakodnevno nošenje ali posebne priložnosti. Pasje dame in frajerke so videti v teh oblačilih preprosto simpatično in zanimivo. Enodelni kompleti pomenijo majice, srajce ali puloverji v kombinaciji s krili. V poletnih dneh so ti kompleti primerna za samostojno nošenje, v zimskem času pa se odlično ujemajo z zimskimi jaknami in plašči.

Kompleti za pasje dame iz kolekcije GogiPet so krojeni tako, da ohranjajo funkcionalnost oblačila, ob enem pa sledijo modnim smernicam visoke mode. Tako lahko izbirate po vašem okusu in po vaših željah, brez občutka, da ste zgrešili katerega od namenov, ki ga predstavlja posamezni del pasje garderobe, ali da vaš štirinožni prijatelj ni v oblačilu po zadnji modi. 

Modna oblačila za pse

Modno oblikovana oblačila in trendovske kombinacije, ki sestavljajo komplete za pasje dame zagotavljajo zanimiv videz in opravo vašega psa v vseh letnih časih in v vseh trenutkih dneva. Primerni so tako za mlado, kot za staro generacijo, ki sledi modnim smernicam. Tako lahko v naši ponudbi izbirate med različnimi kroji in široki paleti vzorcev in barv, ki bodo zadovoljili še tako zahteven okus in želje posameznika. Kompleti za pasje dame iz naše kolekcije so izdelane iz materialov, ki so pralni in se z lahkoto vzdržujejo že pri nizkih temperaturah, likanje pa po navadi ni potrebno. Naj bo vaš štirinožni prijatelj nekaj posebnega na sprehodu. V modnem kompletu iz kolekcije GogiPet, ki vam jih ponujamo v naši spletni prodajalni, bo zagotovo opažen in deležen komplimentov.

Pred nakupom oblačil, kot so kompleti za pasje dame poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija GogiPet oblačil za pse - Enodelni kompleti za pasje dame