Rezervni deli in dodatna opreme za električne krtače Auto Dog Brush

Rezervni deli in dodatna oprema za Auto Dog Brush

Auto Dog Brush in Auto Dog Brush Petite avtomatične krtače za pse in mačke imajo zagotovljeno prihodnost. Dosedanje raziskave so pokazale, da uporaba krtač v domači in profesionalni uporabi raste.

Tehnologija razvoja avtomatičnih krtač je v zadnjih letih močno napredovala. Profesionalne krtače so oblikovane tako, da imajo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega so izdelane tako, da večino rezervnih delov lahko zamenjate sami ali pa vaš lokalni električar ali mehanik. Vse to dokazuje, da se bodo nove krtače obdržale na trgu.

Rezervni deli in nadomestna oprema za krtače je zagotovljena. V naši ponudbi najdete vse rezervne dele, ki bi jih v primeru okvare ali poškodbe krtače potrebovali. Rezervne dele lahko kupi vsak kupec in ne samo pooblaščeni servis. Tako zagotavljamo preprosto in hitro servisiranje krtač in odpravljanje poškodb.

Originalni rezervni deli

Za Auto Dog Brush in Auto Dog Brush Petite avtomatične krtače nudimo vso dodatno opremo. Tako najdete v naši spletni trgovini nastavke za klasično krtačenje in nastavke za razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake, cevi za priklop krtače na sesalnik in tudi baterijske komplete, ki omogočajo uporabo krtače brez direktnega priklopa na električno omrežje.

DB Auto Dog Brush električne - avtomatične krtače so izdelane za profesionalno uporabo v salonih, vse več pa se uporabljajo tudi za domačo nego živali. Krtače zelo skrajšajo čas krtačenja in čas razvozlavanja sprijete in zavozlane dlake ter omogočijo udobno delo negovalcu psov.

Med DB Auto Dog Brush krtačami lahko izbirate med manjšimi in večjimi krtačami. Majhne DB Auto Dog Brush električne - avtomatične krtače so primerne za pse majhne rasti, mačke, zajce in druge majhne živali. Velike krtače pa so primerne za vse velikosti psov in drugih velikih živali, kot so konji in goveda. Priljubljene so predvsem za razvozlavanje vozlov in razvozlavanje sprijete dlake.

Rezervni deli in nadomestna oprema za Auto Dog Brush avtomatične krtače z zajamčeno najnižjo ceno.