Kopalne kadi za pse

Profesionalne kopalne kadi za nego psov v salonih

Profesionalne kopalne kadi za kopanje psov so namenjene profesionalni uporabi v salonih za nego in striženje psov. Omogočajo lažjo in priročno nego psov, varno kopanje in udobno delo pasjemu frizerju.

Vse kopalne kadi za pasje salone so izdelane iz trpežnih in robustnih plastičnih mas, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo. So stabilne in primerne za kopanje psov velike in majhne rasti.

Vrste kopalnih kadi za pse

V naši ponudbi boste našli klasične kopalne kadi za nego in kopanje ter kakovostne elektične ali dvižne kopalne kadi so izdelane iz čvrste, trpežne plastike in kovinskega ogrodja z nameščenim električnim motorjem, ki zagotavlja dvigovanje in spuščanje kadi na želeno višino v času nege. Te kopalne kadi so primerne predvsem za salone za nego in striženje psov. Kopalne kadi omogočajo udoben in varen vstop psa v kopalno kad na višini približno 30 cm. Omogoča tudi tudi udobno in varno nego negovalcu psa na višini do približno 1,20 m. Klasične kopalne kadi so izdelane iz kompaktne plastike. Priporočamo jih salonom za nego in striženje psov. Primerne so za kopanje psov vseh velikosti. Večina teh kopalnih kadi ima možnost enkratne ročne nastavitve višine glede na telesne značilnosti negovalca psov. V ponudbi so kopalne kadi različnih barv in velikosti, brez ostrih robov, v oblikah, ki zagotavljajo optimalno in varno delo.

Kopalne kadi, ki so v prodaji v naši spletni prodajalni, so preizkusili naši frizerji in negovalci psov ter pozitivno ocenili njihovo uporabnost, kakovost in ceno.

V tej kategoriji boste našli tudi dodatno opremo in rezervne dele za kopalne kadi. Dodatna oprema in rezervni deli za kopalne kadi za nego in kopanje psov, zagotavlja daljšo življenjsko dobo opreme, možnost samostojnega popravila in lažje, bolj udobno delo negovalcem psov v času kopanja. 

V naši ponudbi so tudi stoli za negovalce psov, ki omogočajo udobnejše delo negovalcev. 

Kopalne kadi z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.