Jakne in plašči za pse

Športne jakne in plaščki za pse

Predstavljamo in ponujamo vam kolekcijo športnih oblačil za pse, kot so športne jakne in plaščki za pse. Omenjena oblačila za pse so zanimivih krojev, vzorcev in barv, kjer se združujejo funkcionalnost in modni dizajn oblačila ter stil oblačenja. Zanimive moderne športne jakne in plaščki za pse bodo zaščitili vašega psa pred mrazom in vetrom, ob enem pa omogočile lahkotno ter nemoteno gibanje. Brez zadržkov lahko omenimo tudi zadovoljstvo, ki ga boste občutili zaradi dobrega počutja in trendovskega videza svojega psa.

Topla oblačila za pse

Postriženi psi, kratkodlaki psi, psi, psi z zdravstvenimi težavami, mladiči, starejši ali postriženi psi so še posebej občutljivi na neugodne vremenske vplive. Za takšne pse je pomembno, da so jakne ali plaščki vedno pri roki in pripravljeni, da zaščitijo telo psa pred zunanjimi dejavniki, kot so veter, vlaga, dež ... Moderne in zanimive, lahke jakne za pse so namenjene prehodnim obdobjem ter hladnim poletnim večerom. Športne jakne in plaščki za pse so izdelane iz jeansa, umetnega usnja ali drugih kompaktnih zelo kakovostnih pralnih materialov, ki se z lahkoto vzdržujejo že pri nizkih temperaturah, likanje pa v večini ni potrebno. Športne jakne in plašči za pse so izdelani in sešiti upoštevajoč, da je igra psov lahko kdaj tudi divja, zato so kroji temu prilagojeni. Nekateri šivi so pojačani, kar pa nikakor ne vpliva na lahkotnost ali videz oblačila.

Kakovostne športne jakne in plašči za pse bodo služili vašemu psu več sezon. S svojo funkcionalnostjo in obliko ne bodo šli kar tako iz mode. Kompleksnost krojenja in šivanja daje omenjenim oblačilom za pse iz kolekcije GogiPet še dodatno prepoznavnost po kakovosti in originalu. Jakne za pse se odlično ujemajo s hlačami in krili, majicami in puloverji za pse , lahko pa se nosijo tudi kot samostojno oblačilo.

Pred nakupom oblačil, kot so športne jakne in plaščki za pse, poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Moderna oblačila GogiPet - Športne jakne in plaščki za pse