Božično novoletna oblačila za pse

Božično novoletna oblačila za pse

Čarebno prijeten božično - novoletni čas, čas, ki ga najraje preživimo s svojimi najdražjimi, čas ko narava počiva, zima pa pokaže svojo največjo moč. Naj bo tudi za štirinožnega prijatelja to tako prijeten čas, kot za vse, ki imamo radi Božič in Novo leto. V naši spletni preodajalni Onlinezoo, vam ponujamo čisto samostojno kolekcijo oblačil, ki so jo pripravili naši modni oblikovalci. Vstopite na oddelki Božično novoletna oblačila za pse. Izbirate lahko med različnimi oblačili v rdeče beli barvi od majic, plaščev, različnimi modnimi dodatki, ki so značilni za ta čas. Koelcija obsega kravate, mašnjice, šale, metuljčke,.. pripravljeni so tudi Božičkovi kostumi in kombinezoni...Izbirate lahko tudi med oblačili v drugih svečanih barvah za ta čas, kot sta zlata in zelena barva. Oblačila so obogatena z dodtaki, kot so svetleči gumbi, trakovi, tudi na gamaše kreatorji kolekcije Božično novoletna oblačila za pse niso pozabili. Božični in novoletni puloverji, jakne in kompleti "Božiček", sestavljajo kolekcijo Božično novoletna oblačila za pse. Oblačila so izdelana iz toplih in kosmatenih materialov v zimskih, božičnih vzorcih. Kroji zagotavljajo udobno počutje in gibanje psa, pa naj bo to na prostem v naravi ali notranjih prostorih. Božično novoletna oblačila za pse se lepo ujemajo s toplimi šali.

Zimska oblačila za pse

Na tej strani boste našli tudi posebej oblikovana in atraktivna zimska oblačila za pse, kot so zimske jakne s kapuco iz umetnega krzna, z okrasnimi potiski in značilnim norveškim vzorcem. Tudi te jakne spadajo med značilna Božično novoletna oblačila in posebej primerna ter zanimiva za ta čas. 

Božično novoletna oblačila za pse so izdelana iz toplih zračnih materialov, ki zadržujejo toploto v notranjosti oblačila, Zunanji materiali so po večini pleteni notranji pa mehko podloženi, ki preperčujejo vstop snega in mraza do telesa. Materiali so skrbno iztbrani in preprečujejo vozlanje in sprijemanje dlake.

Pred nakupom oblačil kot so božično novoletna oblačila za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modna kolekcija GogiPet - Božično novoletna oblačila za pse