Povodci in oprsnice za mačke

Povodci za mačke

Povodci za mačke so izdelani iz različnih tekstilnih materialov, ki so dodatno obdelani z okrasnimi šivi. Povodci so, tako kot ovratnice, brez ostrih robov in posebej prilagojeni potrebam mačk. Trajno nizke cene Onlinezoo.

Usnjeni in tekstilni povodci

Vedno bolj priljubljeni so povodci za mačke, ki so lahko iz usnja ali tekstila in postajajo obvezen del mestne mačke, pa naj se nekaterim zdi še tako nenavadno. S takšnim povodcem lahko mačko navadimo na mirno hojo, jo imamo ves čas pod kontrolo in ni potrebno, da jo samo puščamo samo doma, ko se odpravimo po mestu ali v naravo. Klasični povodci hitro in uspešno ustavijo mačko, še preden ta doseže velik upor pri njegovem nagonu za drugimi živalmi, kolesom ali avtom. Primerni so za namestitev na vse vrste ovratnic. Uspešno preprečijo tudi nadležno zamotavanje vrvi. Klasični povodci so nepogrešljivi tudi pri sprehodih po mestu, obisku trgovin, veterinarjev, negovalnih salonov in gostinskih lokalov. V vseh zaprtih prostorih in tam, kjer je veliko ljudi, želimo imeti svojo mačko ob sebi, da ne ovira drugih ljudi. Pri izbiri klasičnega povodca je treba posebno pozornost nameniti pravilnemu izboru materiala in dolžine. Izbirate lahko med usnjeni povodci, tekstilnimi povodci, ki so posebej prilagojeni za mačke in takšnimi, ki so prešiti, ročaji pa za večjo udobnost vodenja podloženi z mehkimi materiali. Tudi izbira dolžine povodca je pomembna. Priporočami med povodci, ki so daljši od 100 cm, a ne dalšši od 1,7m. Izjema so posebej oblikovani povodci, kjer dolžino lahko prilagajamo trenutnim potrebam.

GogiPet kakovost

Usnjeni povodci GogiPet so izdelani iz skrbno obdelanega govejega usnja, ki je izdelano po vseh ekoloških pravilih sodobnega sveta. GogiPet povodci za mačke se lepo ujemajo z usnjenimi ovratnicami in oprsnicami za mačke. Tekstilni povodci so različnih barv in zanimivih vzorcev. Cenovno so ugodnejši, preprosti so za vzdrževanje in so pralni v pralnem stroju. Vsi kovinski deli so brez ostrih robov. Tudi ti povodci se barvno in vzorčno lepo ujemajo s tekstilnimi oprsnicami in ovratnicami.