Ecodor nevtralizatorji smradu za živali

Nevtralizatorji in odstranjevalci madežev

Kako lahko odstranim smrad in urin mačke?

Nevtralizator urina mačkMačji urin in smrad po urinu preprosto odstranimo in nevtraliziramo s pomočjo Ecodor UF2000. Ta revolucionarni izdelek s pomočjo bioloških encimov urin (tudi posušen urin) razgradi na vodo in sol, kar nevtralizira vonjave in omogoči lažje čiščenje in odstranjevanje urinskega madeža. Ecodor UF2000 uspešno deluje na zofah, preprogah, ploščicah ... Z urinom se uspešno spopada na lesenih površinah, betonu, tekstilu, plastičnih oblogah, keramiki in drugih površinah. Ker ne vsebuje dišav, je primeren tudi za uporabo v bližini ljudi in živali.

Ecodor izdelki so najboljša izbira na področju odpravljanja neprijetnih vonjav, smradu in urina. Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so Biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali.

Več informacij...

Ali vaš pes označuje prostor (urinira) na prepovedanem mestu?

Nevtralizator urina psov

Odstranjevanje in nevtralizacija urina psov.

Ecodor UF2000 nevtralizira in odstrani urin psov. Ker pes ne bo več zavohal mesta, ki ga je označil, na tem mestu ne bo več uriniral. Tako lahko psa preprosto odvadite od označevanja na prepovedanem mestu.

EcoPet nevtralizator smradu in madežev in UF2000 nevtralizator urina v kompletu uspešno odstranita tako smrad kot madež urina in drugih telesnih tekočin. Primerno za čiščenje preprog, tekstilnih površin, zof, ležišč za pse, lesenih košar in drugega pohištva.
 
Na tem mestu vam ponujamo tudi detektor urina. To je svetilka z ultravijolično svetlobo, s katero poiščete madež, ki je izvor smradu. Z detektorjem urina osvetlite lokacijo, kjer predvidevate, da se nahaja mesto uriniranja. Mesto uriniranja se bo posvetilo v zeleno modri barvi. S pomočjo Ecodor izdelkov UF2000 ali EcoPet odstranjevalcem madežev to mesto očistite in tako odpravite in nevtralizirate neprijeten vonj

Več informacij...
 

 

Ecodor UF2000 nevtralizator urina in smradu urina mačk in psov

Odstranjevanje urina in smradu po urinu iz nepralnih površin