Ecodor EcoFloor čistilo za tla

EcoFloor čistilo za tla

Ecodor EcoFloor čistilo za vse vrste talnih oblog

EcoFloor je visoko koncentrirano čistilo za vse vrste talnih oblog. Čistilu niso dodane dišave in je nevtralnega vonja. Zaradi biološke sestave odlično odpravlja in topi umazanijo, smrad pa nevtralizira. Čistilo je še posebej primerno za veterinarske ambulante, hotele za pse, salone za nego in striženje psov in druge prostore, kjer so živali. Čistilo daje tlom sijaj in ne pušča madežev.

Čistilo in nevtralizator smradu

Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistilo in nevtralizator smradu Ecodor EcoFloor, čistilo za tla, brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, tla sijoče očisti, smrad pa popolnoma odpravi. Ecodor EcFloor je čistilo za tla in nevtralizator smradu v enem. Smrad torej nevtralizira in ne prekrije s parfumi. Čistilo je primerno za salone, hotele in ambulante za živali. Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistilo za tla Ecodor EcoFloor ni agresivno in je izdelan za uporabo na predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za uporabo v hotelih za pse, veterinarskih ambulantah, salonih za nego in striženje psov in pri vzrediteljih živali. 

Biološko čistilo za tla

Ecodor EcoFloor čistilo za tla je izdelan na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To je biološko čistilo, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a je kljub temu zmagovalec v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Ecodor EcoFloor čistilo za tla priporočamo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali. 

Za nevtralizacijo madežev in smradu urina uporabite Ecodor UF2000

Z Ecodor UF 2000 najprej nevtralizirajte in razgradite urin, površino pa nato očistite z EcoFloorjem.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje