Odstranjevalci urina in smradu po urinu

Odstranjevalci urina in smradu po pasjem in mačjem urinu

Ecodor izdelki so najboljša izbira na področju odpravljanja neprijetnih vonjav, smradu in urina. Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali.

Nevtralizator urina UF2000

UF2000 je biološki odstranjevalec urina in smradu po urinu. Mačji urin in smrad po urinu preprosto odstranimo in nevtraliziramo s pomočjo Ecodor UF2000. Ta revolucionarni izdelek s pomočjo bioloških encimov urin (tudi posušen urin) razgradi na vodo in sol, kar nevtralizira vonjave in omogoči lažje čiščenje in odstranjevanje urinskega madeža. Ecodor UF2000 uspešno deluje na zofah, preprogah, ploščicah ... Z urinom se uspešno spopada na lesenih površinah, betonu, tekstilu, plastičnih oblogah, keramiki in drugih površinah. Ker ne vsebuje dišav, je primeren tudi za uporabo v bližini ljudi in živali. UF2000 ni parfumiran, alergične reakcije niso poznane.

Ali vaš pes ozznačuje prostor ali urinira na nepravem mestu? Ecodor UF2000 nevtralizira in odstrani urin. Ker pes ne bo več zavohal mesta, ki ga je označil, na tem mestu ne bo več uriniral. Tako lahko psa preprosto odvadite od označevanja na prepovedanem mestu.

Urin - detektor za iskanje madežev in izvora smradu urina in telesnih izcedkov.

Zaznavate v prostoru smrad po mačjem ali pasjem urinu, pa ne najdete izvora smradu? To težavo lahko uspešno odstranite z Ecodorjem. Detektor urina - svetilka, s katero lahko odkrijemo skrito in zasuženo lužico urina ali drugih izločkov, ki bi jih naredil hišni ljubljenček. Ecodor izdelki in različna razpršila, so sestavni del opreme vsakega skrbnika domače živali.

Z detektorjem urina osvetlite lokacijo, kjer predvidevate, da se nahaja mesto uriniranja. Mesto uriniranja se bo posvetilo v zeleno modri barvi. S pomočjo Ecodor izdelkov UF2000 ali EcoPet odstranjevalcem madežev to mesto očistite in tako odpravite in nevtralizirate neprijeten vonj. 

UF2000 - biološki odstranjevalci urina in smradu po urinu