Oprsnice s povodci

Oprsnice s povodci za pse

Oprema za pse na sprehodu - moderne oprsnic

Oprsnice s povodci iz kolekcije GogiPet so izdelane iz mehkih, podloženih tekstilnih materialov, ki so udobni za nošenje in primerni za vse letne čase. Kolekcija obsega oprsnice s povodci za velike in majhne pse. Uporabljeni materiali so pralni in dvojno prešiti, kar zagotavlja večjo odpornost oprsnice in povodca na vlečenje. Poleg klasičnih oprsnic s povodcem najdete v tej rubriki tudi moderne in aktualne oprsnice z nahrbtnikom in oprsnice za hitro dvigovanje majhnih psov s tal.

Kompleti z oprsnicami

Oprsnice z nahrbtnikom in povodcem so ergonomsko oblikovane in primerne za pse majhne in srednje velike rasti. Uporabljen mrežast material je kombiniran z mehkimi najlonskimi trakovi. Na hrbtnem predelu je nahrbtnik, primeren za shranjevanje priboljškov ali vrečk za pobiranje iztrebkov. Oprsnica z nahrbtnikom je zadnji modni hit, ki ga že lahko opazite v mestu.

Oprsnice s povodcem za hitro dvigovanje psa s tal so posebej oblikovane za pse majhne rasti. Udoben kroj omogoča hitro oblačenje psa in varen hitri dvig s tal. Spodnji del oprsnice je mehak in ščiti pred umazanijo in mrazom. Zgornji del je iz najlonskih trakov in povodca, zagotavlja pa varno vodenje psa in hitri dvig brez poškodb. Te oprsnice s povodcem so primerne samo za majhne pse.

Klasične oprsnice s povodcem so izdelane iz najlonskih, jeans in drugih materialov. Primerne so za pse majhne in velike rasti. Širina trakov in povodca je prilagojena velikosti oprsnice. Priporočamo, da trakovi pri psih majhne rasti niso ožji od 1 cm. Izbirate lahko v široki paleti vzorcev in barv.

Pri izbiri oprsnice za psa bodite temeljiti in izberite tako oprsnico, ki bo vašemu psu ustrezala po velikosti in modelu. Oprsnica, ki je premajhna, ali oprsnica, ki psa ovira pri gibanju, je lahko neprijetna za nošenje, dolgoročno pa povzroči poškodbe mišic in okostja. Ustrezna oprsnica se psu lepo prilega, ga ne zateguje ali drgne po komolcih in mu omogoča prijetno in varno gibanje.

Poceni oprsnice s povodcem - oprema za pse na sprehodu