Oprsnice s kristali Swarovski

Usnjene oprsnice s kristali Swarovski

Nadstandardna in luksuzna oprema za pse na sprehodu.

Oprsnice za pse s kristali Swarowski danes uživajo svetovno slavo. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti.

Ta glamur in blišč z veseljem predstavljajo tudi usnjene oprsnice za pse GgoiPet. Oprsnice Swarowski predstavljajo modni dodatek in klasično oprsnico v enem, ki je primerna za vsak dan. GogiPet oprsnice s kristali Swarovski so primerne za vse vrste in velikosti psov tudi, če so ti zelo živahni ali divji. Oprsnice so podložene in mehke, a ker so lepljene in dodatno ojačane z okrasnimi šivi, so zelo trpežne.

Oprsnice za pse nudijo odličen nadzor nad psom, so varen in uspešen pripomoček pri treningu. Zagotavljajo varno in zdravo vodenje psa v naravi in mestu. Pri izbiri velikosti uporabite merilni trak, s katerim mere oprsnice, ki so navedene v opisu, prenesete na psa in tako ugotovite, ali je oprsnica pravilne velikosti ali ne. Pri izbiri oprsnice za psa bodite temeljiti in izberite tako oprsnico, ki bo vašemu psu ustrezala po velikosti in modelu. Oprsnica, ki je premajhna, ali oprsnica, ki psa ovira pri gibanju, je lahko neprijetna za nošenje, dolgoročno pa povzroči poškodbe mišic in okostja. Ustrezna oprsnica se psu lepo prilega, ga ne zateguje ali drgne po komolcih in mu omogoča prijetno in varno gibanje.

Oprsnice s kristali

Cena oprsnic s kristali Swarovski je odvisna od velikosti, vrste in količine uporabljenih kristalov. Tako v naši ponudbi najdete poceni oprsnice s kristali Swarovski, ki imajo 10 ali manj kristalov in glamurozne oprsnice, ki imajo tudi več kot 50 kristalov različnih vrst. Vsak kristal posebej je nameščen v kromirano krono, ki ne rjavi in je podobno kot neti pritrjena na oprsnico. Kovinski deli oprsnic za pse so brez ostrih robov.

Usnjene oprsnice s kristali Swarovski se lepo kombinirajo z usnjenimi povodci enakih vzorcev in barv.

Oprema za urbane pse - usnjene ovratnice s kristali Swarovski.