Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse

Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse je primerna za nežno masažo kožuha krtakodlakih in dolgodalkih psov. Uspešno odstrani grobo umazanijo, prezrači kožuh, pospešuje rast dlake in ji daje svež videz.

 

 

 

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
9,21 €*
namesto 12,28 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
8,17 €*
namesto 12,28 €* prihranek 33.47% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02240

Informacije o izdelku "Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse"

Slicker Brush krtača za pse

Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse

Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse je primerna za pse vseh velikosti. Izdelana je iz trde plastike in gumijastih konic. Konice so nameščene v mehki blazinici, ki omogoča prijetno krtačenje in masažo kožuha. Uspešno prezrači kožuh, odstrani umazanijo in odpadajočo dlako. Primerna je tudi za navajanje psov na krtačenje.

Lastnosti krtače

  • Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse
  • primerno za pse vseh velikosti
  • izdelano iz trde plastike
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo proti drsenju
  • gumijasta zračna blazina in konice
  • primerno za vse vrste in tipe dlake
  • uspešno prezrači kožuh, odstrani umazanijo in prepreči vozlanje in sprijemanje dlake

Namen uporabe

Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse je primerna za pse vseh velikosti. Gumijaste konice uspešno masirajo in prezračijo kožuh, odstranijo umazanijo in preprečijo vozlanje in sprijemanje dlake. Konice so nameščene v zračni blazini, ki omogoča prijetno krtačenje. Krtača je primerna tudi za mladiče, zelo občutljive pse in navajanje psov na krtačenje.

Navodilo za uporabo

Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse je namenjena vsakodnevnem krtačenju, zračenju kožuha psa in odstranjevanju umazanije.

Pri krtačenju potujte s krtačo po površini telesa, v smeri rasti dlake. Delo pričnite na vratu, nadaljujte preko hrbta proti repu in nato navzdol po trupu. Posebno pozornost namenite predelom med nogami in intimnim predelom. Krtačite nežno in ritmično tako, kot bi psa s krtačo božali. Če pes postane nemiren zmanjšajte pritisk krtače. Nadaljujte na nogah. Ne pozabite nežno zmasirati in očistiti tudi blazini. Krtačenje zaključite na glavi in ušesih. Tu bodite še posebej pozorni in krtačite stran od oči.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse se lahko očisti. Priporočamo, da jo občasno očistite pod tekočo vodo. Če so konice mastne ali umazane jih lahko očistite z blagim, okolju prijaznim čistilom. Za čiščenje uporabite najlonsko krtačo. Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse dobro sperite pod tekočo vodo in na hitro posušite.

Vivog gumijasta Slicker Brush krtača za pse z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Namig
GogiPet Slicker Brush krtača za majhne pse

namesto 21,54 €* 13,49 €*
Od 10,47 €*