Poceni ovratnice za pse

Kompleti povodcev in ovratnic za pse

Poceni ovratnice s povodcem

Kolekcija ovratnic in povodcev GogiPet obsega tudi poceni komplete, ki jih sestavljajo ovratnice s povodcem enakih barv in vzorcev. Večina kompletov je izdelanih iz tkanin, ki so pralne, (bombaž, nylon, jeans). Najbolj priljubljene so jeans ovratnice s povodci. Tako ovratnice kot povodci so dodatno ojačani z okrasnimi šivi. V kolekciji najdete poceni ovratnice s povodci in take, ki so namenjene bolj zahtevnim kupcem.

Poceni ovratnice s povodci za pse so trpežne in pralne. Poleg jeansa so danes priljubljene tudi ovratnice iz tkanin, ki so potiskane z vojaškimi in drugimi vzorci. Army poceni ovratnice s povodci so izdelane iz kompaktnega, trpežnega in robustnega tekstilnega materiala, ki je brez ostrih šivov, robov, ali kovinskih delov, zato je varen in udoben za nošenje. Dolžina povodca je 120 cm, širina povodca in ovratnice pa 2 cm. Army model poceni ovratnic s povodcem pa najdete tudi v Jeans kompletu. Kot smo že omenili, so trenutno najbolj priljubljeni kompleti iz jeansa. Jeans je kot material resnično zaslovel na ameriških tleh, kamor je prišel ob množičnem priseljevanju evropskih delavcev. Danes se iz jeansa izdelujejo tudi drugi različni izdelki za živali. 

Poceni ovratnice za pse

Kolekcija poceni ovratnic s povodci GogiPet obsega tudi poceni ovratnice s povodcem iz najlona, ta najlon pa je lahko pleten ali tkan. Priporočamo uporabo podloženih ovratnic, ki so prešite in v večini polnjene s tankim mehkim polnilom. Te ovratnice so zelo udobne za nošenje, pralne in trpežne. Izdelane so s klasičnim ali hitrim "Klik" sistemom zapenjanja. Poceni enobarvne ovratnice iz najlona so primerne tudi za to, da jih vsak lahko oblikuje tako, kot si sam želi, na primer z barvami za tekstil, kristali ali drugimi dodatki. Tako lahko iz preproste, poceni najlon ovratnice ustvarite popolnoma svojo, izvirno oblikovano ovratnico.

Kolekcija nudi široko paleto barv, vzorcev in modelov. Pomembno je, da je poceni ovratnica s povodcem mehka, po možnosti podložena in brez ostrih robov, izbor barve in vzorca pa je prepuščen vašemu okusu. Vse poceni ovratnice s povodci so pralne in obstojnih barv.

Klasične ovratnice s povodci - poceni ovratnice in povodci za pse.