Nakit s kristali za ljudi

Kristalni znaki, obeski, črke, številke, zapestnice in verižice

Onlinezoo spletna prodajalna nudi svojim strankam poleg klasičnih izdelkov s kristali za živali tudi posebej pripravljeno kolekcijo izdelkov za ljudi. V tej kolekciji boste poleg znakov, črk, številk z ali brez kristalov našli tudi verižice in zapestnice ter ostali nakit, ki ga boste lahko z dodatki individualno oblikovali. Trajno nizke cene nakita in modnih dodatkov za ljudi.

V tej ponudbi lahko izberete nakit za ljudi, kot so na primer obeski iz kristalov, znaki, črke, številke, s katerimi lahko izrazite svojo ustvarjalno žilico in oblikujete različne napise in dekoracije. Obeski ne vsebujejo nikla in so primerna dekoracija za verižice, zapestnice, mobilnike, peresnice, obeske za ključe in drugo.

Na tehj straneh najdete tudi pase in zapestne trake, ki jih lahko individualno oblikujete z različnimi kristalnimi znaki, črkami in številkami, kakor tudi z obeski in obešankami iz naše ponudbe. Uporabljeni materijali so brez nikla, izdelki pa brez ostrih robov.

V posebni ponudbi pa lahko najdete tudi verižice s kristali Swarovski in kristale za lase. BLINX BLING SIMPLE® so manjši kristalčki različnih barv in vzrcev in so zanimiv pripomoček s katerim lahko na povsem preprost način oblikujete zanimive, elegantne in svečane frizure. Kristali so pritrjeni na podlogo in so primerni za oblikovanje frizur, brez da bi poškodovali lase ali kožo. Preprosto se vstavljajo v lase in preprosto se snamejo. Lahko jih uporabite večkrat in lahkjo jih uporabite na različne načine v različnih kombinacijah. 

Kristali Swarovski

Leta 1895 je mojster oblikovanja kristalov Daniel Swarovski ustanovil svojo prvo manufakturo Swarovski. Z izumom stroja, s katerim je rezal in oblikoval kristale bolj natančno, kot ostali, je uresničil svoje sanje in začel ustvarjati »diamante« za vse. Pravo revolucijo je doživel v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, ko so njegove kristale pograbile modne hiše v Parizu za ustvarjanje kreacij za ljudi. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti

Zajamčeno najnižje cene samo v spletni trgovini Onlinezoo.