Krila in kompleti za pse

Krila in kompleti za pse

Krila in kompleti za pse so izdelani iz jeansa, umetnega usnja ali bombažnih tkanin v različnih barvah in vzorcih. Primerni so za vse letne čase in priložnosti. Krila in kompleti, so poleti primerni za samostojno nošenje ali v kombinaciji s srajčkami in majicami. Pozimi se lepo ujemajo s toplimi jaknami, puloverji s kapuco in dežnimi plaščki. 

Krila in kompleti za pasje dame iz kolekcije GogiPet so krojeni tako, da združujejo funkcionalnost oblačila, ob enem pa sledijo modnim smernicam visoke mode. Tako lahko izbirate po vašem okusu in po vaših željah, brez občutka, da ste zgrešili katerega od namenov, ki ga predstavlja posamezni del pasje garderobe, ali da vaša psička ni v oblačilu po zadnji modi.

Moderna oblačila za pse

Modno oblikovana oblačila in trendovske kombinacije, ki sestavljajo komplete za pasje dame zagotavljajo zanimiv videz in opravo vašega psa v vseh letnih časih in v vseh trenutkih dneva. Primerni so tako za mlado, kot za staro generacijo, ki sledi modnim smernicam. Tako lahko v naši ponudbi izbirate med različnimi kroji in široki paleti vzorcev in barv, ki bodo zadovoljili še tako zahteven okus in želje posameznika. Krila in kompleti za pse iz naše kolekcije so izdelani iz materialov, ki so pralni in se z lahkoto vzdržujejo že pri nizkih temperaturah, likanje pa po navadi ni potrebno. Naj bo vaš štirinožni prijatelj nekaj posebnega na sprehodu. V modnem kompletu iz kolekcije GogiPet, ki vam jih ponujamo v naši spletni prodajalni, bo zagotovo opažen in deležen komplimentov.

Pred nakupom krila ali oblačil, kot so kompleti za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija oblačil za pse GogiPet - Krila in kompleti za pasje dame.