Kovinske črke in motivi za ovratnice iz pravega usnja

Kakovostne kovinske črke, znaki in številke

Na tej strani vam ponujamo kovinske črke, znake in številke s katerimi lahko sestavite imena, šifre, kode in različne druge napise na ovratnici, oprsnici ali povodcu za pse ali mačke. Kovinski znaki, črke in številke so modno oblikovani, z njimi pa lahko sestavite na primer svojo telefonsko številko na ovratnici, ki bi pomagala pri iskanju vašega ljubljenčka v primeru, če bi se ta izgubil. Na tem mestu ponujamo tudi GogoPet box, komplet trendovsko oblikovanih kovinskih črk, številk in znakov za oblikovanje napisov, namenjen trgovcem za nadaljno prodajo. Komplet vsebuje približno 2000 kovinskih znakov za individualno oblikovanje in sestavljanje napisov, ki jih lahko namestite na ovratnice ali pa jih posameznbo ponudite svojim končnim kupcem. Priporočamo, da si v naši spletni ponudbi ogledate tudi usnejne ovratnice in oprsnice, ter ovratnice za individualno oblikovanje napisov in imen.

Črke, številke in znaki za ovratnice

Ovratnice za oblikovanje napisov imajo poleg osnovne funkcije še druge lastnosti ali uporabne namene. Zgodi se kdaj, da gre hišni ljubljenček malo po svoje. Če je vaš pes opremljen s takšno ovratnico, zagotovo prihranite veliko časa, skrbi in strahu, v primeru, ko ga je treba iskati, saj mu bo ovratnica služila kot identifikacijski dokument. Ovratnice so izdelane tako, da lahko oblikujete napis, kjer je na primer zapisano ime psa in vaša telefonska številka. Ovratnice za oblikovanje imen, napisov in številk so izdelane iz umetnega usnja. Umetno usnje poznamo že več desetletij, z izrazom pa označujemo materiale, ki so podobni naravnemu usnju, a po definiciji to niso. Usnje je drag material, ki ga uspešno nadomešča umetno usnje tudi pri izdelavi ovratnic in povodcev. Ovratnice iz umetnega usnja so cenejše, a kljub temu udobne za nošenje.

GogiPet kakovost

Za vse, ki pa prisegate na usnje, pa so na zalogi tudi mehke ovratnice iz pravega usnja. Ovratnice GogiPet® iz govejega usnja so primerne za oblikovanje z kovinskimi znaki, črkami in številkami. Navedeni znaki omogočajo individualno oblikovanje napisov in imen. Visoka kvaliteta in ugodna cena. Ovratnice so izdelane iz naravnega (v večini govejega) usnja, ki je zelo trpežno in odporno. Večina ovratnic je podloženih z dodatno obdelanim mehkim usnjem ali polnjenim tekstilnim materialom, ki je antistatičen. Kovinski deli so skrbno obdelani tako, da nimajo ostrih robov, ki bi lahko poškodovali kožo ali dlako psa. V kolekciji najdete klasične enobarvne usnjene ovratnice s tekstilno ali usnjeno podlogo, (ki so primerne tudi tudi za oblikovanje napisov in imen z barvami za tekstil) in usnjene ovratnice z neti, kristali in drugimi dodatki.

>>> na ovratnike z imeni iz pravega usnja <<<