Sterilizatorji za pasje salone

Oprema in izdelki za sterilizacijo

Profesionalni negovalci psov zagotavljajo redno čiščenje in sterilizacijo prostorov, opreme za nego psov, nastavkov za striženje in škarij. Najbolj priljubljena oprema za hitro sterilizacijo izdelkov po uporabi za vsakim psom so klasični sterilizatorji, ki zagotavljajo uspešno sterilizacijo v 5 min brez dodatnega dela. V kolekciji opreme za sterilizacijo boste našli tudi razpršila in druge izdelke. 

Zagotavljanje čistoče in higiene v salonih, veterinarskih ambulantah in hotelih za pse zahteva redno čiščenje in sterilizacijo opreme in prostorov. Kolekcija GogiPet je sestavljena tudi iz posebej oblikovanega programa za salone za nego in striženje psov, vzreditelje in veterinarje. V kolekciji naših izdelkov boste našli izdelke za sterilizacijo in čiščenje opreme, glavnikov, krtač, nastavkov za striženje, miz za striženje psov in prostorov.

Čistoča ter razkuževanje delovnih prostorov in opreme sta še posebej pomembna, zato vam v naši spletni prodajalni Onlinezoo, na tem mestu ponujamo vrhunske izdelke v ta namen, kot so sterilizatorji za hitro sterilizacijo škarij, strojčkov, nastavkov za strojčke, krtač, glavnikov in drugo. 

GogiPet sterilizatorji

Profesionalni sterilizator GogiPet so strokovnjaki razvili posebej za steriliziranje opreme v salonih za nego in striženje, primeren pa je tudi za domačo uporabo, torej tudi za vse tiste, ki se s striženjem in nego ukvarjajo le ljubiteljsko. 

Profesionalni sterilizatorji GogiPet opremo sterilizirajo hitro s hladnimi UV žarki. Uspešno sterilizirajo izdelke iz lesa, kovine, tekstila, gume in plastike. Sterilizatorji imajo visok antibakterijski učinek do 99 % in uspešno uničijo bacile, bakterije, plesni in druge mikroorganizme. Delujejo preprosto, brez delovanja vode, olj ali čistil. Priporočajo jih tudi veterinarji. Vsak sterilizator je ročno preverjen. 

Sterilizator predstavlja osnovni del opreme vsakega salona za nego in striženje psov in mačk in vsakega negovalca, ki zavestno skrbi, da se virusi, bakterije, plesni in ostali bacili ne prenašajo iz živali na žival. Sterilizator učinkovito zagotavlja varno delo v salonu in skrbi za zdravje strank in negovalcev.

Izkušnje z navedenimi izdelki, ki vam jih ponujamo na tej strani naše spletne prodajalne, bodo z veseljem z vami delili negovalci psov, ki te izdelke uporabljajo pri svojem vsakodnevnem delu v salonu.

Zajamčeno najnižje cene v Sloveniji.