Promocije in popusti

Razprodaje izdelkov in akcijske ponudbe

V tej rubriki boste našli vse akcijske ponudbe, trenutna znižanja in izdelke s popusti. Nakup teh izdelkov vam zagotavlja prihranek finančnih sredstev. Nekateri od izdelkov so v akcijski ponudbi samo na spletni strani, druge pa lahko po znižani ali bolj ugodni ceni kupite tudi v naši trgovini in boutique na Dunaju.

Vse, kar potrebujeta urejen lastnik in njegov ljubljenec, je  zdaj mogoče kupiti po izjemno ugodnih cenah.

To je obdobje za akcijo! In to je obdobje tudi za akcijske cene. V spletni prodajalni so v ponudbi tako rekoč vse vrste izdelkov iz našega bogatega in raznolikega programa. 

Ugodno je mogoče kupiti tudi takšne izdelte, ki jih ne uporabljamo le eno sezono, pač pa vse leto. 

Omenimo le nekatere: 

Škarje za striženje psov je mogoče kupiti po ugodnih cenah, tako tiste, ki jih uporabljajo strokovnjaki kot tudi tiste za domačo uporabo. Izdelane so iz zelo kakovostnih materialov, tudi iz japonskega jekla, ki je med profesionalnimi frizerji zelo cenjeno. 

V akciji so tudi igrače za vse priložnosti. Omenimo še kakovostna oblačila različnih barv in modelov. Poseben dodatek so ovratnice, ki lahko naredijo ljubljenčka posebnega ob vsakdanjih in prazničnih priložnostih. V akciji so tudi ovratnice z biseri Swarovski. Vsi izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov. 

Izdelki v akcijski ponudbi so namenjeni tudi frizerjem v salonih. Kupijo lahko škarje, zaščitno opremo in pribor po izjemnih cenah. Našli boste tudi krtače, kozmetiko in druge uporabne izdelke. 

Posebnost v akcijski ponudbi so nahrbtniki in vozički za pse, ki pridejo lastnikom prav v izjemnih priložnostih. Prav tako lahko izbirate izdelke za opremo avtomobilov in ležišče. Vsi so namenjeni dobremu počutju domačih ljubljenčkov, ob tem pa bodo zadovoljni tudi lastniki.

Ne pozabite: v akcijski ponudbi lahko vedno izberete tudi darila za svoje drage in prijatelje. V bogati ponudbi boste z lahkoto izbrali pravo darilo.