Inteligentne igrače za pse

Inteligentne igrače za pse

Interaktivne igrače za pse so izjemno pomembne za mentalni in motorični razvoj psa. Primerne za pse starosti od treh mesecev naprej. Izbira igrač je številna, zato priporočamo, da pregledate celotno kategorijo in se odločite za igračo, ki bo primerna za vašega psa glede na njegovo velikost in starost.

Če želite za psa kupiti igrače, ki ga ne bodo le zabavale, ampak boste z njimi razvijali tudi določene sposobnosti psa, bodo različne lesene inteligentne igrače, v katere lahko skrijete priboljške, prava izbira. Pes bo med igro s takšno igračo razvijal sposobnosti vohanja in motorične sposobnosti. Priporočamo, da prve dni psu pomagate pri iskanju priboljškov tako, da mu pokažete želene premike na igrači. Tako ga boste dodatno spodbujali k igri.

Igrače za samostojno igro

Inteligentne igrače za samostojno igro psa, iz ponudbe Onlinezoo pa niso le igrače, saj imajo združenih več lastnosti, ki so zelo pomembne za zdrav razvoj in srečno življenje psa. Inteligentne igrače za samostojno igro psa, ki vam jih ponujamo, preprečijo, da bi pes iz dolgočasja grizel pohištvo. Tako bo čas, ki ga bo preživel sam v stanovanju, preživel udobno, aktivno in sproščeno. Večina inteligentnih in interaktivnih igrač pa ima poleg osnovnega namena še funkcijo jačanja dlesni in čiščenja zob. Redna nega in čiščenje zob pri psih je zelo pomembna za zdravje in lep videz psa. Veliko psov ne prenaša čiščenja s ščetko in pastami, kar pa lahko odlično rešimo in nadomestimo z igračami za žvečenje, ki uspešno negujejo in očistijo zobe in dlesni. Da bi igrača bila še bolj zanimiva, ob enem pa v največji meri očistila zobe, preprečila slab zadah in nastanek zobnega kamna, v igračo vstavite priboljške za nego zob, igračo pa poškropite z razpršilom za nego zob in dlesni. Tako pripravljene igrače bodo zanimive za grizenje in žvečenje. Pes si bo med igro, ko bo skušal priti do priboljška, jačal dlesni, hkrati pa čistil zobe.

Inteligentne in interaktivne igrače za pse - GogiPet kolekcija.