Knjige, nalepke in zaščita psov

Sredstva za zaščito pred zajedavci, posterji in knjige o negi psov, nalepke

GogiPet kolekcija produktov zajema tudi sredstva za zaščito pred zajedavci in insekti, ki uspešno varujejo pse, mačke in ljudi. V kolekciji najdete izdelke, ki delujejo površinsko z izhlapevanjem eteričnih olj in tiste, ki delujejo klasično in se zaužijejo ali vnašajo preko kože v notranjost telesa. Sredstva za zaščito pred zajedavci in insekti so preverjena in varna za uporabo. Poleg sredstev proti zajedavcem na psih in ljudeh najdete tu tudi sredstva za zaščito prostorov in izdelke za odstranjevanje zajedavcev. V tej kategoriji naše spletne prodajalne Onlinezoo vam ponujamo razpršila proti bolham za prostore, ki je zelo priljublje v salonih in trgovinah za pse, pa tudi veterinarskih ambulantah. Izbirate lahko med šamponi za odstranjevanje zajedalcev, našli boste tudi emulzijo za nego psa po piku insekta, zazlične glavnike, pincete, pršilo proti komarjem in drugo.

Knjige o negi psov

V tej kategoriji najdete tudi knjige o negi psov za ljubiteljsko in profesionalno nego ter striženje. Knjige o negi psov so na razpolago v treh jezikih: slovenščini, angleščini ali nemščini. Poleg napotkov za striženje ali trimanje vsebujejo tudi slikovni prikaz nege ter pravilno uporabo in izbiro kozmetike za posamezno pasmo ali vrsto psa. Knjige in knjižice o negi in striženju psov predstavljajo uporabne učbenike ali zapiske, kjer avtor z besedo in sliko predstavlja strokovne postopke nege in striženja psov. Knjige so osnovni pripomoček vsakega pasjega frizerja začetnika, namenjene pa so tudi tistim lastnikom psov, ki želijo svoje hišne ljubljenčke negovati sami.

Poleg knjig so tu na voljo tudi posterji s pasmami psov ter nalepke za avtomobile, salone in trgovine za pse. Nalepke se nanašajo preprosto z vodo, po nanosu pa so odporne proti pranju. Posterji s pasmami psov so odličen pripomoček začetnikom pri spoznavanju pasem in lepa dekoracija prostora v trgovinah in salonih.

GogiPet dodatni izdelki za nego psov - posterji, nalepke, knjige o negi psov in zaščita pred zajedavci.