Ecodor čistila za dom

Nevtralizatorji neprijetnih vonjav za dom

Ecodor odstranjevalci neprijetnih vonjav in čistila za dom

EcoHome nevtralizatorji neprijetnih vonjav v kuhinji, denvni sobi, toaletnih in drugih prostorih.

Univerzalno čistilo

EcoHome  s pomočjo bioloških encimov nevtralizira in odstrani neprijetne vonjave po tobaku, hrani, hišnih ljubljenčkih ter drugih vonjavah. Ker EcoHome ne vsebuje dišav, neprijetnih vonjav ne prekriva, ampak jih nevtralizira, zato je še posebej primeren za uporabo v neposredni bližini ljudi, ki so občutljivi na vonjave. Lahko se uporablja tudi v bližini živali. 

Ecodor v svoji ponudbi poleg nevtralizatorjev smradu nudi tudi izdelke za čiščenje EcoGlas za steklo in EcoFloor za tla, ki je brez kemičnih dodatkov in vonjav.

Čistilo za steklo

Ecodor čistilo za steklo EcoGlass z rastlinskimi izvlečki uspešno očisti steklene in druge gladke površine. Ne pušča madežev in prask. Čistilo je primerno za steklo, ogledala, keramične površine, ploščice, krom, porcelan, priljubljen pa je tudi za čiščenje računalniških in TV ekranov. Ecodor EcoGlass je popolnoma naraven in ne vsebuje dišav, zato je uporaba tega čistila posebej priljubljena pri ljudeh, ki so občutljivi na vonjave in ljudeh, ki imajo težave z alergijami.

Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistilo in nevtralizator smradu Ecodor EcoFloor, čistilo za tla, brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, tla sijoče očisti, smrad pa popolnoma odpravi. Ecodor EcFloor je čistilo za tla in nevtralizator smradu v enem. Smrad torej nevtralizira in ne prekrije s parfumi. Čistilo je primerno za salone, hotele in ambulante za živali. Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistilo za tla Ecodor EcoFloor ni agresivno in je izdelan za uporabo na predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za uporabo v hotelih za pse, veterinarskih ambulantah, salonih za nego in striženje psov in pri vzrediteljih živali.

Čistilo za tla

EcoFloor visoko koncentrirano čistilo za vse vrste talnih oblog. Čistilu niso dodane dišave in je nevtralnega vonja. Zaradi biološke sestave odlično odpravlja in topi umazanijo, smrad pa nevtralizira. Čistilo je še posebej primerno za veterinarske ambulante, hotele za pse, salone za nego in striženje psov in druge prostore, kjer so živali. Čistilo daje tlom sijaj in ne pušča madežev.

Preberite več...