Posode in podloge za hranjenje psov

Posode in podloge za hranjenje psov

Posode za pse v ponudbi Onlinezoo so izdelane iz različnih materialov. V naši ponudbi boste zagotovo našli prave posode za hrano in vodo. Ne glede na to, ali iščete elegantne keramične posode, poceni plastične posode, zelo velike posode, posode nastavljive po višini, ali posode za potovanja, je Onlinezoo pravi naslov. V nadaljevanju vam posredujemo nekaj osnovnih informacij o posodah za hrano in vodo za hišnega ljubljenčka.

Vrste posode za pse:

    • Plastične posode za pse so večinoma poceni in na voljo v različnih barvah in oblikah. Posode za pse so preproste za vzdrževanje in čiščenje, večinoma pralne v pomivalnem stroju. Pri izbiri bodite pozorni, da izbirate med posodami, ki imajo gumijaste podložke, ki preprečijo spodrsavanje posode v času hranjenja. Če posoda nima gumijastih podložkov, priporočamo, da jo postavite na nedrsečo podlago. V kolekciji plastičnih posod boste našli zelo majhne posode za mačke pa tudi velike posode, za zelo velike pse s prostornino do 5 litrov.
    • Keramične posode za pse so elegantne in klasičnega videza. Izdelane so iz trpežne keramike, ki je težka in zato v času hranjenja ne drsi. Med keramičnimi posodami boste našli posode različnih oblik in velikosti, ki so primerne za velike in majhne pse.
    • Kovinske posode za pse so izdelane iz nerjaveče kovine. Posode so preproste za vzdrževanje in čiščenje ter pralne v pomivalnem stroju. Odlikuje jih visok sijaj in dolga življenjska doba, saj so skoraj neuničljive. Širok izbor velikosti posod vse od 100 ml pa do 5 litrov. Med kovinskimi posodami boste našli tudi posode z nastavljivo višino, ki so še posebej primerne za pse velike rasti. Vsi modeli so na spodnjem delu stojala opremljeni z gumijasto podlogo proti drsenju.
    • Posode za pse na potovanju so izdelane iz različnih materialov. Najbolj priljubljene so zložljive posode za hrano in vodo. Te posode so pralne in hitro zložljive ter vzamejo zelo malo prostora.
Podloge za hranjenje psov uspešno zaščitijo tla pred razmetano hrano in polito vodo. Podloge so izdelane iz nedrsečih materialov, ki so prožni in preprosti za čiščenje. Podloge po hranjenju preprosto obrišete z vlažno krpo. Velik izbor vzorcev in barv.

Kolekcija posod in podlog za pse z zajamčeno najnižjo ceno.