Army, Airforce in Security oblačila za pse

Army, Airforce in Security oblačila za pse

Pasja oblačila so v osnovi namenjena zaščiti psov pred zunanjimi vplivi, kot so dež, veter, sneg, prah, umazanija, pa tudi vročina. Dejstvo pa je, da morajo biti nekateri psi oblečeni po svoji službeni dolžnosti. Delovni psi, kot so psi reševalci, psi vodniki, policijski psi, psi, ki službujejo v vojski, ali psi varnostnih služb, nosijo svoje uniforme in zaščitna pasja oblačila. Seveda pa so tu pasja oblačila v stilu Army, Airforce, Security oblačil, tudi za vse tiste, ki želite stopiti korak dlje in poskrbeti, da bo vaš štirinožni prijatelj res nekaj posebnega, ko bo oblečen v katerega od omenjenih slogov oblačil. Pri tem morate vedeti, da boste opaženi tudi vi! Seveda kot dober in zahteven skrbnik, ki za svojega psa želi in mu nudi nekoliko več od običajnega. Oblačila za pse v Army, AirForce in Security slogu, ki je vedno v modnem trendu, so primerna tako za potepanja po mestu kot aktivne sprehode v naravi. Oblačila so izdelana iz kompaktnih jeans in bombažnih tkanin, ki so trpežne in pralne. Ljubitelji Army, Airforce in Security sloga se bodo teh oblačil zagotovo razveselili. Priporočamo tudi ogled čevljev za pse, ki se lepo ujemajo z Army, AirForce in Security oblačil.

Praktična oblačila za pse

Oblačila v stilu Army, Airforce in securtiy uniform, kompletov kombinezonov ... so krojena in sešita iz zelo kakovostnega materiala, ki je pralen in se dobro in z lahkoto vzdržuje že pri nizkih temperaturah. Oblačila so trpežna in prenesejo tudi divjo igro psov, ob enem pa so udobna za psa in mu ne predstavljajo nečesa, kar bi ga motilo ali oviralo pri nošenju. Smiselno je poudariti, da Army, Airforce, Security oblačila ohranjajo funkcionalnost pasjega oblačila, kljub temu da nekateri najprej opazijo modni detajl in trendovski pridih.

Pred nakupom Army, AirfForce in Security oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >veikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

Oblačila za pse z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.