Gumijaste krtače za pse

Gumijaste krtače za pse

Zakaj potrebujemo gumijaste krtače?

Gumijaste krtače potrebujemo pri negi kratkodlakih psov za vsakodnevno odstranjevanje umazanije s kožuha in za odstranjevanje odpadajoče dlake. Gumijaste krtače priporočamo tudi za šamponiranje tako kratkodlakih kot dolgodlakih psov in navajanje mladičev na česanje. Z uporabo gumijaste krtače pri kratkodlakih psih boste prezračili kožuh in preprečili nenadzorovano puščanje dlake psa v okolico. V kolekciji najdete tudi gumijaste krtače za dolgodlake pse, ki so primerne za krtačenje in nego zelo občutljivih psov.

Gumijaste krtače so primerne za nego kratkodlakih psov, kot so bokser, buldog, labradorec, kratkodlaka čivava, bostonski terier, beagle, hrt, shar pei in mops. Uporabljajo se lahko tudi za kopanje in šamponiranje psov s srednje dolgo dlako, kot so šarpej, zlati prinašalec, nemški ovčar, škotski ovčar, briard, border collie, bradati škotski ovčar, samojed, avstralski ovčar, bernski plančar, husky, setr, beli švicarski ovčar, aljaški malamut, za masažo, pa tudi pri vseh dolgodlakih psih. V naši ponudbi so na izbiro gumijaste krtače z ročaji ali brez njih. Kakšne boste izbrali, je odvisna od vašega okusa, pomembno pa je, da ima krtača čim več gumijastih konic, ki so na koncu dodatno zarezane in razdeljene na 4 dele. Tako oblikovana krtača res dobro odstrani odpadajočo dlako. Gumijaste krtače, ki imajo oznako GogiPet, so izdelane tako, da dobro služijo za nego vašega psa.

Gumijaste krtače za masažo psov

Gumijaste krtače lahko uporabite tudi za vsakodnevne sprostilne masaže psa. Pri tem priporočamo, da v dlako najprej vtrete Silk Care negovalno olje, ki bo omogočilo, da bo krtača lepše drsela po kožuhu. Obstajajo različne tehnike za sprostilne masaže za pse. Če masiranja niste vešči ali masirate prvič, priporočamo naslednji postopek.

Gumijasto krtačo položite na pasji vrat, nežno pritisnite na telo in počasi potegnite proti glavi. Postopek ponavljajte v smeri proti repu in nato navzdol tako, da vsakič zajamete naslednje 3 cm površine. Pri kratkodlakih psih lahko uporabite tudi nežne in ritmične gibe tako kot pri zgoraj opisanem šamponiranju. Lepo zmasiran kožuh bo svežega vonja in sijočega videza, vaš pes pa sproščen in pripravljen na počitek.

Gumijaste krtače z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.