Kape, klobuki, šali in rutke za pse

Šali, okrasne rutke, kape in klobuki za pse

Elegantni modni dodatki za pse predstavljajo tudi kape, klobuke in šale, ki so primerni tako za samostojno nošenje kakor tudi za kombiniranje s pasjimi oblačili. Tako šali kot kape iz naše ponudbe imajo različne načine zapenjanja in so izdelani iz različnih materialov, ki so pralni in udobni za nošenje.

Šali za pse predstavljajo nepogrešljiv modni dodatek psov v zimskem času. Primerni so za samostojno nošenje kakor tudi za kombiniranje z drugimi zimskimi oblačili. V kolekciji šalov za pse boste našli tako tople šale iz termo velurja, kakor tudi pletene šale za pse. Vsi šali za pse so pralni pri nizkih temperaturah. Šali za pse iz kolekcije GogiPet se lepo podajo k zimskim oblačilom za pse, lahko pa se nosijo kot samostojni kos oblačila. Izbirate lahko med različnimi modeli in materiali ter zanimivimi barvami, potiski in obrobami. Naši modni oblikovalci se poleg nenehnega spremljanja trenda, ozirajo tudi na praktičnost nošenja in funkcionalnost vsakega kosa oblačila, pa četudi je to preprost kos, kot je na primer šal za psa. Zagotovo bo vaš pes z novim šalom na sprehodu, poleg tega, da bo zaščiten pred mrazom opažen in nekaj posebnega. Naj bo šal za psa del pasje garderobe in nepogrešljiv modni dodatek, ko želite svojemu štirinožnemu prijatelju le najboljše.

Okrasne rute in šali so modni hit vsakega modernega psa. Naša ekipa modnih oblikovalcev podjetja Onlinezoo je skrbno izbrala materiale in vzorce za to poletje, saj je to kos pasje garderobe, ki je še posebej priljubljen za nošenje v poletnih mesecih, ko običajna oblačila niso nujno potrebna.Rutke in šali se lahko nosijo kot samostojno oblačilo na vsakodnevnem sprehodu ali kadar želite, da vaš štirinožni prijatelj nekoliko izstopa iz množice. Vse to so imeli v mislih naši oblikovalci, ko so oblikovali dekorativne rutke, ovratne rutke, šale in ostale modne dodatke, za vse, ki želijo, da je tudi njihov zvesti štirinožni prijatelj modno opravljen.

Okrasne ovratne rutke in šali, so lahko odlični začetni pripomoček, kadar želite psa mladiča postopoma naučiti in navaditi na oblačila. 

Kape, klobuki in pokrivala za pse niso le modni dodatek, kot bi se komu zdelo, saj imajo za psa varovalni učinek pred soncem ali dežjem. Nekatere pasme psov imajo zelo občutljive oči. Za takšne pse bodo zelo dobrodošle čepice s ščitkom, ki jih boste našli v naši spletni prodajalni. Ščitek je kompakten in trd. Kape se zapirajo s klip sistemom pod vratom, stabilnost pri nošenju pa zagotavljajo tudi ušesa, ki so prosta, kar omogoča kroj, ki ima na straneh posebne odprtine za namestitev. Tako kot pri ostalih oblačilih so tudi pri kolekciji modnih pokrival za pse, kot so klobuki in kape, naši modni ustvarjalci pasjih oblačil imeli v mislih, da združijo funkcionalnost pokrivala z modnimi smernicami in trendom, ki ga zapoveduje zadnja moda na tem področju. Tako lahko v naši spletni prodajalni Onlinezoo izbirate med različnimi modeli pokrival od tekstilnih kap do klobukov, ki za psa ne predstavljajo ovire pri gibanju, dajejo pa zanimiv videz, ki bo pritegnil pozornost povsod, kjer se boste pojavili s svojim štirinožnim prijateljem. Kape in klobuki za pse so izdelani iz naravnih, kompaktnih tekstilnih materialov, ki jih boste z lahkoto čistili in vzdrževali in ki jih boste lahko dolgo uporabljali v vseh vremenskih pogojih. Kape in klobuki za pse se odlično kombinirajo z ostalimi oblačili, zanimiv videz pa zagotavljajo že, kadar jih boste uporabljali, kot edini samostojni kos oblačila.

Dovolite si biti drugačni in drznejši, ter se s svojim štirinožnim prijateljem sprehodite po mestu z novo kapo ali klobukom iz naše kolekcije.